Szeretett Mind!

Szolgálati közlemények, gyorsan, mert “nem férek már bele” a hétvégi hírlevél formátumba / vasárnap mélyebb dolgokról szeretek beszélni. Alább hírek.

1.
Az általam tartott, személyes férfi és női workshopok utolsó sorozata jövő héten indul. Pár hely még van – szeretettel várlak, ha tisztábban látnál és/vagy változtatnál. Ősztől nem szeretném már ezeket én tartani… ha ez szempont esetleg.

› Férfi Workshop, május 27., jelentkezés ITT
› Női Workshop, május 29., jelentkezés emitt


2.
Az AA 12 lépéses módszerét önközpontúság függés orvoslására használó nagy sikerrel (16 résztvevővel) indított első Lajtorja csoport folytatásaként a 2. Lajtorja csoport indulINGYENES demo alkalom május 28., este 6, Barabás Villa. … A „Ráció Halála” felé közeledni nem tudok jobb segítséget!

› írás a Lajtorja csoportról: ITT
› regisztráció keddre: ingyenes, emitt

3.
Pár százan megnéztétek, és közel hetvenen regisztráltatok a Humania rendszerbe – köszönöm nagyon szépen (a visszajelzéseket külön is)!

Alább pár új profil, szeretettel ajánlom őket, akik legkomolyabban vették a lehetőséget, és mentorálásra több mint öt témában felhatalmazást szereztek:

A rendszert folyamatosan javítjuk, fejlesztjük – jelentkezem hamarosan, amikor újra nézzetek rá! ♥️

(Külön köszönöm a befektetői érdeklődést, nagyon megtisztelő, hogy páran már erre is jelentkeztetek… – 🙏 – komolyan hiszem, hogy Airbnb léptékű siker tud ez most lenni, mert ekkora szerintem az igény, és képesek vagyunk jól csinálni.)

› visszajelző form, ha még nem küldtél: itt
› befektetői info: itt és emitt

Izgalmas idők…

Örömmel,
István

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone Öröm, ha megosztod!