Egyszer, régen, nagyon régen… tartottam női köröket. Általában szex lett a vége. Szinte mindig. Azt mondtam a résztvevőknek, hogy feledkezzenek meg róla, hogy férfi vagyok, hanem tapasztalt öregasszonyként ülök közöttük. Akkoriban tanultam, hogy az érett amazon állapotú nő – tehát az Erős nő, aki a Sárkány – (1) ahhoz vonzódik, akiben küldetést érez, ahol segíthet, (2) nem viseli jól, ha nem tud egy férfira hatni, (3) ha mégis vele kezdek foglalkozni, akkor elbizonytalanodik, hogy van-e ennek küldetése tényleg, ha rám ennyire figyel. Összefoglalva:

A nőt le kell tudni szarni.

Nem művileg, hanem igazából. Értve ez alatt, hogy az önismeret és szabadság és pokoljárás hosszú évei után nem az működik, ha az imádatomat mutatom felé, hanem az, ha a hiányomat. Tehát nem arról szól a beszélgetés, hogy ő milyen fantasztikus, hanem, hogy én milyen szar vagyok – értsd: hogy mik a kihívásaim és mire van szükségem. Ami vagy megérinti Őt, vagy nem. És kész. Ennyi.

Aztán elmúlt ez az egész, mert döntést hoztam.

A nő választ persze, de a férfi dönt.

A döntés lényege, hogy az életet – tehát a dolgomat, tehát Társat, aki lát, és hisz, tehát a legjobban tud segíteni – választottam. Azóta tudom, hogy a Társ olyan mint a gerinc vagy a szív. Nem megy nélküle az élet. Vegetálni-szexelgetni-köldöknézni-fogyasztani persze lehet, de haladni csak lefelé.

A férfi nő nélkül bádogember.

Valóságosan. Bádogember, akiben egy hely van. És a nők érzik ha-ameddig ez üres. Ez az egy hely. És nem attól akarnak bejutni oda, hogy a bádogember kesereg rajta, hogy ő szívet szeretne. Ugyan. Az éretlen hiszti. Hanem a nő szívként belépni akkor akar, ha Célt és Elszántságot érez. Nomeg hívást. Hogy szükség van Rá, és ezt vállalja is a Férfi. A helyes hívás, hogy Felé nyílok meg.

Amit másképp úgy is mondhatnánk, hogy:

Vonzó bádogember kell legyél. Ez a férfi feladat. És a női, hogy erős szív.

A korszakos ábra fogalmaival: Lovag és Hölgy tud találkozni. Értve ez alatt, hogy a férfi legalábbis az Irányát már tudja, ha a Dolgát még nem is. És a Nő Adni, áramoltatni akarja az erejét, mert imádták már eleget, és immár (újra) Van neki.

Egyre többen nézik a videóimat, és a hosszálósokat olvasgatva felmerül olykor bennem, hogy nagyobb zavart okozok, mint amennyit segítek. Az emberek nagy része a meglevő (hibás!) vélekedései megerősítésére használ engem is. Hasznos azoknak vagyok, akik a félemeik legyőzéséhez merítenek igazságot és erőt.

Évindító férfi workshop: január 29.
Női workshop: február

Utóbbi kapcsán: szex nem várható. Szóbeli megerősítés, hogy mennyire fantasztikusan nagyszerű nő vagy: igen. Ezt is tanultam azóta ugyanis. Hogy a férfi a nő érdeklődését leghatékonyabban dicséret által tudja zárni. Látlak Téged, és el is ismerlek Téged – de nincsen Veled dolgom.

Jó munkát!
István

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone Öröm, ha megosztod!