Régebb óta kihívás a tudatos korszak árnyékos oldala, tehát a tó legalját, az erdő közepét – a ráció halálát! – közvetlenül megelőző sötét időszak, hogy a tudatosság (tehát önközpontúság függés) tetőzése után, de még a ráció halála előtt járó embereknek hogyan tudunk hatékonyabban segíteni.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Az időszak kulcsa a vetkőzés, igazodás, rendeződés – én-magam kontúrjainak vállalása által az igazság kősziklájához lejutni, és így a Teremtéssel összhangba kerülni… ami nők esetében a Sárkány, akinek Ereje Van, de Iránya Nincsen, és férfiak esetében az Aszkéta, akinek Figyelme Van, de az Iránya még Hibás.

A megoldás, hogy összetalálkoznak… kivéve persze, hogy nem. A megoldás NEM az, hogy összetalálkoznak, hanem hogy fel-adják az életet. Ami a Ráció Halála. Hogy átengedjük az Irányítást, és elkezdjük megengedni, hogy lehet, hogy nem tudjuk mégsem magunktól “jól csinálni”, és a “válaszokat megtalálni”.

Nem célom most ezt fejtegetni, sőt pont célom NEM fejtegetni, mert épp az a lényeg, hogy azokhoz szeretnék most szólni, akik nem egyszerűen értik, hanem ÉLIK ezt. Hogy megvolt, valóságosan, tapasztalatként, csinálva volt meg MINDEN, amit ÉN valaha vágytam, és akkor MOST hogyan tovább a jóllakottság után.

Örömmel jelentem, hogy új eszközt ajánlok, ami a ráció halála felé segíteni tud.

SZIGORÚAN CSAK AZOKNAK, AKIK VALÓBAN BETELTEK MÁR MAGUKKAL / KELLŐEN VISSZARETTENTEK MÁR A VÁGYIK KÖVETKEZMÉNYEITŐL.

Ne olvass kérlek tovább, ha még adósságod van a világ felé, vagy úgy érzed, hogy a világtól járnak Neked dolgok-emberek-élmények!

Hanem szerezd ezeket meg!!

– – –

Az Anonim Alkoholisták gyakorlatában sok ezer csoportban, sok százezer ember életében, világszerte működő 12 lépéses megközelítésben találtam meg az általam eddig megismert leghatékonyabb segédeszközt az élet Rendbe-rakásához, tehát a kapcsolat születésének katalizálásához. A ráció halála A Kapcsolat születése.

És nem egyszerűen csak elméletben találtam ezt meg, hanem – ahogy ez ilyenkor egy ideje már lenni szokott – fantasztikus Társak érkeztek, akik ezen a 12 lépéses úton a függéseik által szétrombolt életből a Valódi Kapcsolat és a Helyes Szolgálat új világába, a ráció halálán átkelve átléptek. Megtiszteltetés velük dolgozzak.

12 lépéses megközelítést alkalmazó LÉTRA CSOPORT kedden indul.

Az első esemény ingyenes, mert 0. alkalom, aminek célja, hogy dönteni tudjatok az elköteleződésről. Ezt követően havi 1 találkozó lesz, kisebb csoportokban, és folyamatos munka a lépéseken (idő kell rájuk), valamint élő kapcsolat a csoportot vezető mentorokkal, akiket én nagy örömmel mutatok majd kedden be.

A Barabás Villába várunk szeretettel, KEDD este 6 órára.

Tudom, hogy későn szólok, de annyiból talán nem baj, hogy kb. 50 hely van csak a villaépületben – és csoport most még legfeljebb csak 2-3 indul.

Helyszín: Városmajor utca 44.
Időtartam: este 6-8

Itt regisztrálj, ha jönnél!

… és akkor is érdemes regisztrálj, ha későbbi alkalmak, induló új LÉTRA csoportok érdekelnek.

Jó munkát!
István

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone Öröm, ha megosztod!