Szervusz Gábor!

Értékes volt a beszélgetésetek Bencével.

Kihívás számomra a mód, ahogy megnyilatkozik – és szemlére ajánlom Neked Ken Wilbert, az embert, múlt és jelen állapotait. Az élményem, hogy “W6” integrál tudatszintig, amiről nagyrészt beszéltetek találó a rendszere, mert helyesen írja le, hogy milyen evolúciós lépésekben fejlődünk, de a lényeg nem ez, hanem a jövő. Amihez tapasztalat vagy prófétai vízió kell. Utóbbi a látnok állapotán és vágyain, a csatorna tisztaságán múlik. A wilberi haladó szintek az én tapasztalataimtól és látásomtól eltérnek, de persze abszolút megengedem, hogy nem vagyok elég tiszta, hogy elég helyesen lássak. Másrészt nem ez az élményem. Óriási felelősség, hogy a múlt találó leírása alapján emberek bíznak, mert magukra ismernek, és utána hova mutat az ember… sőt: Kire. Napi tapasztalatom ez. Kapcsolódó talál-mányom pedig, hogy

Helyesen az mutat, aki Személyre mutat.

Node, nem ezért kezdtem írni, ez csak kijött…

Hanem mert azzal nagyon egyetértek, évek óta beszélek már erről én is, hogy közös európai sztori kell. Amibe beágyazott a magyar.

Amit másként azonban úgy is mondhatunk, hogy amíg az európai nincsen meg, addig magyar sem lehet meg – addig a szuverenizmus van, és marad. Ami az önközpontúság nemzet szinten. Ameddig részesség még nincsen.

Az élményem, hogy a magyar történet megoldása nem lehetséges magyar szinten. Hanem emberiségbe ágyazott kell legyen – ahogy a “nyugat védőbástyája” is egy nagyobb történetbe volt ágyazva, és a “komp ország” is ebbe van.

Jó lenne egy workshop erre.
Kíváncsi vagyok kiket hívnál, kik jönnének, mi jönne belőle ki.

Végül, egy erős érzés, hogy ez a történet mesterségesen, ahogy erről beszéltek – hogy „történészek összeülnek” – nem megkonstruálható. Hanem a történet mindig egy vezető története, ami milliók, akár százmilliók számára inspiráló. Lásd Jézus. Vagy Buddha. Vagy Mohamed.

Az élményem, hogy nem új történetet kell választani, hanem a meglévő történtetek közül választani, a legigazabbat ezek közül. És erről úgy beszélni, hogy a Fény érződjék az embereknek. Az Erő. Hogy ez Igaz. És aki erre legtisztábban képes SEM vezető, hanem pásztor (helytartó) csak. De pontosan ezért követjük mind.

Jól esett ma reggel levelet írni erről.
Köszönöm a munkád!

Joós István

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone Öröm, ha megosztod!