Eddigi életem legfontosabb előadássorozata volt, úgy érzem, amit a tavaszi férfi-nő folyamatban tartottam, mert nem sikerült még ennyire érthetően, ennyire konkrétan elmondjam, hogy mi is a férfi és a női út dinamikája. Régebb óta élményem már, hogy a lelkünknek ugyanúgy törvényei vannak, mint a fizikának, hatás-ellenhatás, és ezeket jól értve azonnal látszik, hogy a minket érő helyzetekre szükségszerű reakciókat adunk, tehát szinte kötött pályán jövünk, soká, a valódi szabadság egyedül pillanatába, amikor a totális magányt és a végső megőrülést elkerülendő egy új és jobb Célt-Világképet-Hitrendszert, tehát – igen – új, de megint kötött pályát választunk, ahonnan tovább szabadságunkat ez alkalommal már önként feladva, és így immár örömmel megyünk.

A valódi szabadság egy igazi pillanata a tó legalja, az erdő közepe, az út legmélyebb pontja.

Bizonyos szempontból. Más szempontból ez épp a legmagasztosabb, mert legszabadabb, legjelenlevőbb, legIstenközelibb, legáldottabb. Fordulópont.

Úgy tudom ezt még mondani, hogy mintha az egész emberi életében egyetlen valódi döntés lenne csak. És az sem döntés igazából, mert élet nyilvánvalóan csak az egyik ágon van, míg a másikon sötét és szenvedés és semmi. És az életet választjuk, nomeg az új Világképet, Hitrendszert, Feltételezést, ami ehhez ott már kell. Általában. Nem mindenki. Van, aki a büszkeségét-magát. Ő meghal.

  1. A múlt heti Férfi Út Folyamat mellé az új Női Út Folyamat is kikerült a héten, köszönöm a résztvevők és a munkatársaim segítségét!
  2. Az új online kurzusok I. moduljából örömmel adunk 25% kedvezményt vasárnap éjfélig, mert fontosnak érezzük, hogy ez sokakhoz eljusson.
  3. Ide kattintva találod meg őket – és a “Jo Munkat” kódot add meg fizetés előtt, ha élni akarsz a kedvezménnyel

Örülök ennek most nagyon.
Remélem, hogy sokak hasznára lesz!

Októberben személyes wbrkshopokat tartok újra – férfiaknak hétfőn, nőknek szerdán, 6-8 –, amikre azokat várom, akik az I. és II. modullal már végeztek.

Jó munkát!
István

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone Öröm, ha megosztod!