Szeretett Mind!

Beállt a nyár, és én leeresztettem kicsit a hajam… ami olyan jól sikerült, hogy a hétvége nagyrészt orrfújással és erőtlen elmélkedéssel telt, a hőemelkedés hullámait figyelve. Ezért csak most írok hírlevelet.

Régóta tudom, de jó olykor ilyen primer módon tapasztalni is, hogy:

Rend kell az életbe. 
A rendetlenkedésnek mindig sírás a vége.

Érdekes ebben, hogy a rendetlenkedés mindkét formája sírásba vezet, eltérő módokon, de bizonyosan. Egyik ezek közül a türelmetlenség-túlzás-erőltetés-arrogancia, másik a túlkevésség-halogatás-fókuszvesztés-lustagyávaság.

Szeretem, hogy így 50 körül már a testem sem partner a rendetlenkedésben. Nehezítő körülmény volt fiatalon, hogy meg lehetett tenni, meg tudtam dolgokat tenni, hogy mennyire következmények nélkül élhettem vissza az erőforrásaimmal.

Illetve az sem volt persze következmények nélküli. Hanem csak most, évtizedes távlatokban, több léptékkel tágabb nézőpontból látom, hogy micsoda árat fizettem. Hmm. Jó lenne a fiatalokat ezzel hatékonyabban szembesíteni. Nekem is jó lett volna. Anno. Ha ezt számomra hiteles ember értem akkor megteszi. De persze így sem alakult rosszul.

“Így neveld a Sárkányodat!” címen tartok ma férfiaknak előadást. A Férfi Út Folyamat záró alkalma lesz – és nőkről szól majd. Illetve mégsem. Mert az Erőről, az Erővel való viszonyunkról, az Irány jelentőségéről szól majd.

“Így öld meg Apádat, a volt férjed és Istent!” a hétfőn kezdődő Női Út Folyamat első alkalmának munkacíme – és a férfiakkal való viszonyról szól majd. Illetve mégsem, mert a Királynő születéséről szól, mert az Istennő állapot önközpontú ellenállhatatlanságának megélése feltétele a Vágyott Férfi majdani érkezésének.

Végül:

Az önismereti út középső szakaszában – Tudatos korszak – az ember nem alkalmas tartós elköteleződésre, ezt erőltetni butaság, sőt hiba.

Másképp:

Ha nincsen tartós kapcsolatod, akkor meg kell engedd, hogy még nem vagy rá alkalmas, hogy lehessen!

Ez pedig már a július végére kitűzött egész napos Férfi-Nő Nap egyik lényegi üzenete, amit három egy órás magyarázatban is megvilágítok majd (kiegészítve azzal, hogy mi működik, ha ez nem – mert boldog persze, hogy lehet az ember ebben az időszakban is).

Szeretem ezt a folyamatot most, ahogy dolgok megszületnek, amiket talán már régen meg “kellett” volna szüljek. Rend ez is. Tennivalókat büntetlenül túlhordani sem lehet… És én ezt tettem. Mert halogattam a személyességet, mert féltem.

Jó munkát!
István


A Férfi-Nő Nap nagy témája a párkapcsolat lesz. Átfogó képet, érthető magyarázat vár a férfi és női út “lelki fizikájáról”, a kapcsolat korszakait vesszük végig, sőt pódiumbeszélgetés is lesz, felségem: Joós Dóra részvételével, hogy mindez a gyakorlatban hogyan működik. Gyere július 29.-én!

És: a Női Út Folyamatra is be tudunk még 1-2 széket tenni, ha részt vennél hétfőtől.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone Öröm, ha megosztod!