Örömmel jelentem, hogy átalakítottam ma az oldalt. Meglehetősen.

:-)

 

1.) Született egy nyitó oldal,

ami a lényeg és a legek összefoglalása, új érkezők és áttekinthetőség kedvéért, ITT találod – az eddigi nyitó blog folyam pedig mától az “Írások” menüpont.

 

2.) Átalakult a menü.

Az “Írások” menüpont alatt mostantól külön listázható a férfiaknak, nőknek és tagoknak szóló tartalom, mert időszerű megkülönböztetni őket.

 

3.) Az előfizetés rendszere is megváltozott.

Ezentúl nem kapcsol automatikusan be az előfizetést adminisztráló rendszer, hanem csak a harmadik kattintás után. Heti három bejegyzés tehát mostantól szabadon hozzáférhető, így eseti látogatók nem is találkoznak a fizetőkapuval – viszont másrészt az új írásoknál határozottabban vágok majd, ami a fentiek értelmében csak mindennapos olvasók számára okoz döntési helyzetet, hogy szeretnél-e mindent látni, vagy sem… Az éves verziót ajánlom, ha igen, mert ahhoz Könyv is jár – illetve, ha már van könyved, akkor egyáltalán nem kell előfizess.

Bővebben erről ITT.

 

4.) Előfizetés és Tagság tehát véglegesen elválik.

Az ügy-férfi-nő téma láthatóan alapvető, előfizetők irányába tehát ezek az írások és előadások mennek, immár nem csak nőknek, hanem férfiaknak is, mert megtisztelő és örömteli, hogy egyre több férfi is olvas, résztvesz.

Míg másrészt a Tagoknak marad a mélyebb témákkal foglalkozó rész fenntartva. Mélyebben rólam, és mélyebben a világról, különösen társadalmi tabuk, mint például vallás témakörben, ld. az “Írások” alatti “Tagoknak” menüpont.

 

5.) A blog és az ÉNAKADÉMIA ezennel véglegesen összekapcsolódik.

Az előfizetés az ÉNAKADÉMIA 1., tehát a “Kereső” szintnek felel meg, az éves előfizetők a nekik szóló feladatokhoz is hozzáférést kapnak.

Míg másrészt a tagság pedig az ÉNAKADÉMIA 2., tehát a “Gyakorlók” szintje, mely okból számukra ezeket nyitjuk meg.

Mindegy, hogy itt vagy az ÉNAKADÉMIA oldalon fizetsz elő, ez oda-vissza igaz.

 

6.) Új “rovat” indul,

amit csak Tagok olvashatnak majd, ugyanis pár éve minden reggel nézem a napi evangéliumot, és egy ideje vonz ez a Téma, érzésem, hogy volna mit mondjak, és a múlt vasárnapi igehely kapcsán ez át is kattant most bennem, mely okból reggelente röviden megosztom majd ezirányú merengéseimet.

(Az e-mail értesítőt ajánlom, ha követnéd ezeket – Tagoknak általában is –, ugyanis a nekik szóló írásokat nem fogom facebookon megosztani. Jelentkezést az oldal legalján találod.)

 

7.) Kikapcsoltam a hozzászólásokat és a Like gombot.

A hozzászólásokat részben azért, mert amúgy sem nagyon voltak, részben mert aligha lenne erőm érdemben foglalkozni velük, ha lennének. Így az igaz.

A Like gombot pedig mert – csudába is – mert számítok Rád. Fontos témákról írok, szerintem időszerű nézeteket, amiről élményem, hogy Harc ez most, szó szerint, mert nagy a sötétség, amivel a versenyt felvenni csakis összefogva, tehát megosztások által tudjuk. Én itt, és Te tovább. Ha úgy érzed. Reményem, hogy a megosztás gomb is népszerű lesz, ahogy korábban a Like volt, mert ez a világkép terjedni csakis együttműködés és továbbadás útján, tehát Veled és Általad tud.

 

Hát így.
És jó érzés nagyon…

Hálával,
István

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone Öröm, ha megosztod!