Egy hete történt. Csudába is, mindenki mondja, hogy idő feldolgozni, és valóban. Tehát. Együgyűek Társasága megszületett, 7:33 körül, egy hete, Baba és Mama jól vannak, micsoda kép, de mégis így érzem, hogy újszülött a gyermek, és mindenki anyja, aki befogadta, befogadja, valaha résztvesz benne, ebbe engem is beleértve. Hmm. Kemény ez nagyon. Nahát. Közösségre nem gondoltam eddig így, hogy Anya. Pedig igen. Az Akaratot fogadjuk be. Nem joósistvánét, hanem ami időszerű, és megengedjük, és Cselekszünk, együtt, és Születik, és Él, és Növekszik. Általunk, de mégsem belőlünk.

70-en jöttetek.

Hatalmas szám ez a 70, Leondias 300-al tartotta a perzsákat. Igen, tudom, hogy ott elkötelezett, célért összefogó, harcedzett 300 volt, de pontosan ugyanezt látom itt is. Mondjuk harmincakban minimum. És a 30 is hatalmas szám. De ha beleszámolom, akik már majdnem döntöttek, és akik nem tudtak eljönni, akkor mégis 70. Hmm. Isten hozott 70-ek! Örömmel vár az Együgyűek facebook oldala, ahol az eseményeket látod, és az egyugyuek.net, ami áttekintést ad és ahol a tagságod, hmm, örökbefogadó szülőségedet erősítheted tagsággal is meg. Ha szeretnéd. Öröm, de nem elvárás. Hanem:

Hála.

Elvárás helyett. Ez van bennem. Egészen lenyűgögzően NAGY élmény volt, hogy ennyien eljöttetek. A nyitottság, sőt, a Bizalom, amit sokak felől éreztem, ahogy végighallgattatok minket, és a szervezés, Judit, Zsófi, Anna, Saci, Dóra sok szeretete és munkája, és a szavak, amit mondtak, akik kiálltak velem, Tamás, Anna, Tomaj, Márton, Gabi, Orsi, csudába is, mennyire Nagy, mennyire Erős így együtt kiállni, azért, ami Lelkesít, amiben Hiszek tehát, kívánom minél többeknek az ÉLményt, olyannyira, hogy a havonta lesz ilyen össznépi kiállós, május 8 vár, és a Harcosok Klubjának is fontos része marad. : )

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone Öröm, ha megosztod!