A tartalom nagy része nyilvános, tehát bárki számára korlátlanul hozzáférhető – hasznos böngészést kívánok!

 

Az előfizetés támogatási forma, illetve ÖN-ismeretből RÉSZ-vétel felé továbblépni segítő mélyebb tartalmat érhetsz így el.

A bejegyzéseknek ritkán van ott vége, ameddig látszanak, hanem általában záró gondolatok is vannak, továbbá apropó szöveg, mert foglalkoztat mostanában a nagyobb, a Rend, Isten, hogy nekem mi dolgom ezzel – napról napra, folyamatosan, így fedezem fel…

Hogy micsoda ötlet egy blogra előfizetést kérni? Számomra abból kiindulva kézenfekvő, hogy egyszerűen csak egy ember vagyok, és nem gondolom, hogy amit csinálok az mindenkinek szólna.

Másrészt a hét legjobb (legtöbbeket érintő) írását Facebook oldalamon nyilvánosan is közzéteszem, a fizetőkaput ilyenkor utólagosan feloldom, és így ezután teljes terjedelmében látszik.

 

Az előfizetők 

  • segítik a munkát, és én hálás vagyok érte,
  • olvashatják a csak tagoknak szóló részeket,
  • a régi bejegyzéseket is teljes terjedelemben látják,
  • spontán találkozókra is szívesen látom őket (ősztől újra).

 

A díj

  • 30 nap – 1 500 Ft 
  • 90 nap – 4 500 Ft 
  • 365 nap – 12 000 Ft 

a kék cimkére kattintva, bankkártyával fizetheted be:

[Negyedéves vagy éves díj utalással is küldhető, a blogot is üzemeltető Együgyű Kft. számlaszáma itt, és az info@enakademia.net címre várunk Tőled egy levelet, hogy beállíthassuk a címedre a hozzáférést.]

 

Az előfizetést 

az amerikai TinyPass előfizetési rendszer kezeli, ami az egyik legnagyobb az iparágban, olyan óriások is használják mint a Time Inc., a CNBC, NewsCorp és az Esquire.

A díjfizetési rendszer működéséről bővebb információk az ÉNAKADÉMIA oldalon.

 

Egyéb

  1. A havi díj folyamatos előfizetést jelent, a rendszer automatikusan, havonta terheli a kártyádra – ami bámikor, itt leállítható.
  2. Az új bejegyzésekről a rendszer küld Neked értesítést, ha az oldal alján ezt e-mail címed megadva beállítod.
  3. Ha érvényes előfizetés ellenére egy bejegyzés mégsem látszik, akkor a díj alatt látszó “Already Purchased?” linkre kattintva lépj be.

 

Öröm, ha értéket találsz itt – megtisztelő, ha ezt előfizetéssel is kifejezed.

 

Hálával,
Joós István