A férfi, ha dühöng, vagy beteg, vagy türelmetlen, vagy egyszerűen csak nem akar/tud épp valamivel szembesülni és Rád hárítja a felelősséget, akkor

VÉDD MAGAD!

Elsősorban helyes mentális alapállással, tehát NE várd, hogy ezekben a pillanatokban igazságos lesz. Vagy akár méltányos. Vagy akár csak racionális. NEM lesz az. Engedd a szavait a füled mellett el, mert nincsen más védelem ilyenkor, meghalsz, mert a vonzalmad hal meg, ha komolyan veszed. Hiszti. Hagyd rá, a vihar elül. Általában épp olyan gyorsan, ahogy jött, viszont ha az ő hisztijével a magadét állítod szembe abból HÁBORÚ lesz. Nem éri meg. Ehelyett érdemes tehát az okkal és nem a tünettel foglalkozni, tehát hogy szüksége van Rád, figyelemre, törődésre, Tőled, és szubjektív úgy érzi, hogy keveset kap épp a pillanatnyi szükségletéhez képest, és ezért próbál többet szerezni. Hogy nőjön fel? Mondhatod. De sokkal bölcsebb elfogadni, hogy minden férfi, sőt minden ember visszalép olykor figyelemhiányos szubjektív infantilisbe.

Másodsorban, ha valami nagyon betalál, ha visszhangot ver benned és még MÁSNAP is érzed, akkor tedd azt szóvá. Ami sok. Ami méltatlan. Amit nem tudsz feldolgozni. Másnap. Fontos ez. Vagy harmadnap. Tehát SOSEM az éles helyzetben, mert meg akkor nem hall, viszont bizonyosan robban, hanem amikor az ideje eljön, nők pontosan ismerik az ilyen kegyelmi pillanatokat. NE várd, hogy igazat ad majd. Ekkor sem. Vagy mondja, vagy nem. De TUDD, hogy meghallja, pontosabban eleve érzi, ami sok volt, és a tettei, tehát a következő feszült helyzet mutatja majd meg, hogy mennyit tud valóban beépíteni is, hogy egyáltalán próbálja-e.

Harmadrészt FUSS, ha nem. Ha nincsen változás. Ha ismétlődőek a helyzetek, ha újra és újra átlép a határidon, annak ellenére, hogy pedig kijelölted, megmutattad őket, akkor vedd ezt a tény észre. Engedd magadba. Mit jelent? Szerinted mit? Továbbá kiről szól? … Hogy nem szeret eléggé? Kézenfekvő válasz. Következő lehetőség, hogy a Szeretetben tart itt, de az ok végül mindegy, hanem csak egy kérdés számít, hogy tudsz és akarsz-e így élni. Nos? Ha igen, tarts ki és reméld a változást. Ha nem, akkor engedd az egészet összetörni. Rajtad múlik. Csakis Rajtad. Az átlag férfi nehezen lép ilyen kapcsolatból ki, mert kényelmes, hanem helyette dühöng, a virágaidat tapossa, a toleranciád határait ostromolja, mert Te hagyod, mert vele maradsz, tehát megteheti. Lassú halál. Kegyetlen. A Férfinak van becsülete és bátorsága önerőből, egyenesen Ölni.

Segítség? Van. Igen.

Keresd más nők társaságát, Merj őszintén feléjük megnyílni, érdemes. Továbbá az általunk indított Lovagi Torna férfi-nő tréning kimondottan erről is szól.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone Öröm, ha megosztod!