Nyűgözz le, totálisan, vagy figyelj igazán, a kettő között semminek nincs értelme. Komolyan. Első eset amikor a nő Akar. Önfelvállalás. Tánciskola. Hölgyválasz. Tapasztalat. Át kell rajta menni, bár az ilyen kapcsolatoknak szükségszerűen nincs jövője, de mégis fontos, meg KELL a női erőt élni, nyersen is, hogy tudd, képes vagy rá, és hogy tapasztald, hogy férfit így, tehát lenyűgözés, sőt, leigázás útján bár kaphatsz, ma estére akárhányat, de ki nem érdemelhetsz, Igazán nem, Férfit nem, Választani nem fog. És mégis nagyon fontos ez, éppen ezért. Mert így hal ki az Akarás, csak így tud ki-ÉG-ni az akarás, hogy megengeded magadnak, a Lángot, és így juthatsz oda el, hogy figyelni végül megtanulsz, rá, mahad helyett, ami a tűz melege, a Valódi Érték, a lobogás után. A figyelem. Lényege, hogy nem rólad szól, nem Akarasz. Figyelsz. Adod, ha kérik, annak, aki tudja használni, aki tehát meg tud nyílni, hogy beengedjen, így leszel, igen, Világszép, de aki nem tart még itt annak igenis Akarania kell előbb, ami a nők többsége, nekik még fel kell vállalni az Akarásukat, őszintén, tehát leigázni IS, amikor a Helyzet olyan, tehát amikor az Akarás olyan, megengedni, Erővel felvállalni, bátran. Sőt. Öncélú és Maximális erővel, mert csak így érdemes, mert csak így halhatsz bele, csakis így kopik, fokozatosan, az Akarás és az Öncélúság, határokat feszegetve, magadat folyamatosan meghaladva, tovább és tovább, megtéve, amit sosem gondoltál volna, Hajrá, mert csakis így, csakis ezen keresztül érhetsz a Valódi Női Erőhöz el. Hmm.

Sokakat látok várásban rejtőzni.

Tüzelt már eleget, mondja, túlvan ezen, de közben nem, tudom, hogy nem, mert Látom, hogy nem, mert nagyonis Akar. Még. Öltözködés, jelenlét, szemek, gesztusok, mind kifejezi ezt, nem elrejthető, hiába hiszi, hogy nem látszik, a férfiak érzik, pontosan érzik, hogy ragadozó üzemmódban van, középső korszak, csak épp az utolsó lépést, a rávetődést nem engedi magának meg, hanem úgy tesz, mintha várna, miközben a legapróbb részletekig hozza a Vadászt, amazon vagy boszorkány, akinek igenis kezdeményezni, mert irányítani kéne, mert azt hiszi, tudja mi kell neki, és a Rend az, hogy

el kell azt venni, amitől az ember a megváltását véli.

Muszáj. Hogy megtudjam, igaz-e, csak így derülhet ki, ha tapasztalom. De ő nem. Hanem elnyomja, elhazudja ezt magában, az Akarást, a Vágyat, az Igazságot. Nagy öngól ez. Az ilyen állapotú nő ugyanis vibrál, tehát nem elég Nyugodt, tehát nem elég Erős a Férfinak, aki tart ott, hogy értékelni, tehát Választani tudná, így ez nem történik meg, de maga sem Lép, tehát egyhelyben áll, nem tanul, nem Halad, mert nem tapasztal, hiszen az Akarást, az Őszinte Vágyait, az utolsó Lépést magának nem engedi meg. Csapda ebben, hogy Férfi nem közelít hozzá, viszont rajongói mindig lesznek, elszáradásig, azonban ezek fiúk csak, akiktől az utolsó, az őt meghódító (döntő) lépést hiába várja a „férfi dolga” alapon, hiszen nekik ő ijesztő és félelmetes, persze, hogy „töketlenek” tehát, ami gyakori női panasz, de valójában csak annyit jelent, hogy Te nem vagy Nő, még, nem igazán. Az idő pedig múlik. Ami nem baj. Szabad helyben állni. De Haladni jobb. A helyzet feloldása, ha tapasztalsz, ha mersz, ha engedsz. Ez van. Ugyanis az ember pontosan ott tart, ami történik vele. Ha tehát nem történt ma meg, amit pedig vágyom, akkor nem vagyok rá kész. Bármit is gondolok magamról. És ücsöröghetek, hogy de én igen, márpedig megvárom, változás csakis akkor jön, ha igenis kiteszem magam további tapasztalásnak, tehát csiszolódásnak, akár vadászatnak tehát, Ölni Kell, muszáj, amíg az ember Ölni Akar, és így, ez által leszek, csakis ezáltal lehetek azzá az ékkővé, akit értők aztán választanak, sőt, örökkön becsben tartanak.

Hogy segítséget szeretnél ebben? Várnak a Bölcsek, akár MA is.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone Öröm, ha megosztod!