Néztem ma reggel a legutóbbi videóm alá érkezett hozzászólásokat, és megütött a reménytelenség. Hogy milyen nagyon sötét van… tömegekben. És mennyire totálisan lehetetlen ezen egyetlen embernek érdemben változtatni.

Gyermek emberekről beszéltem mostanában, de igazából ennél is nehezebb a helyzet, mert a gyerekek tudják magukról, hogy azok. A gyermek emberek meg nem. Negyven-ötven-hatvan-hetven éves testben magukat felnőttnek képzelve formálnak véleményt, követelnek jogokat, állítanak, cáfolnak és csapkodnak.

Jól van ez így, természetesen, a hiba nem az emberekben és a világban, hanem bennem van, most is, mint mindig. És nem azért mert változtatni, picike fényt hozni remélek, hanem azért, mert az időt nem engedem meg…

Köszönöm, hogy tisztán érezhetem ma reggel, hogy egyetlen embernek azonnali változást hozni mennyire lehetetlen. És köszönöm azt is, hogy huszonnégyen voltunk csütörtökön az első egész napos csoportszervező workshopon, vagy tizenkét városból, az ország keleti és nyugati széleiről is.

Egyetlen embernek most azonnal változást hoznia lehetetlen – de együtt, sokaknak, évek alatt: nagyon is lehetséges. EZ a meghatározó élményem a héten: az Erő. Hogy micsoda ERŐ volt a workshopon, ebben a 24 lelkes emberben jelen.

Hogy akkor mi a Call to Action? Hmm…

A Call to Action ebben a levélben most, hogy VÁRJ még egy kicsit – mert hamarosan hirdetjük, hogy hol és mikor indulnak csoportok, valamint a kapcsolódást segítő Humania rendszer is érkezik.

Hogy de Te nem tudsz várni? …

Ha nem tudsz várni az nagyon nagy öröm, de akkor Call to Action helyett: Call to Adventure van, mert:

Változást a Kaland megengedése, sőt Választása hoz.

Hívlak, ha ezt érted – ahogy Ábrahámot vagy Mózest a maguk idejében, úgy most is, Téged, hogy hagyd magad mögött a régi és elavult kényelmes életedet – és Válaszd a nagyszerűbb Önmagad, a Küldetésed!

Lehetőségek:

I.
A férfi/női kurzus, még mindig 1000 Ft. Azért ennyi csak, mert veszélyes elindítani. Veszélyes, mert bizonyosan változol, ha megteszed. Amit az emberek pontosan éreznek, és így nagyon is érthető, ha annak ellenére sem nyomod meg a linket, hogy az indulás csak egy ezresbe kerül. Megértem, ha még halogatod kicsit.

II.
Az idei utolsó férfi-nő workshopok pünkösd után indulnak. Ide akkor gyere, ha az online folyamattal végeztél és/vagy annyira bátor vagy, hogy azt átugrod:

III.
Lesz továbbá hétvégi Csoportszervező Workshop június elején, mert sokan kértétek, hogy legyen úgy is, hogy nem munkanapra esik:

IV.
Oszd meg a videókat, amikor Szerinted értékesek, ha mered. :)

Bátorság!

A Jó Munka kulcsa: a Bátorság!

Ami persze automatikusan megvan, ha a munka valóban jó…

Nem elég jó a Célja annak, aki nem tud Bátor lenni a munkájában.

Hálával,
István

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone Öröm, ha megosztod!