The world has changed.
I see it in the water.
I feel it in the Earth.
I smell it in the air.
Much that once was is lost…

J. R. R. Tolkien

~

Nem tartottam elképzelhetőnek.

És mégis.
Történik.

Lehet bosszankodni, sőt pánikolni is szabad, de figyelni fontosabb. A változás sosem a régi elvesztése csak, hanem mindig az idejétmúlt elvesztése. ÉS az új születése is. Az új jobb, mint a régi. Mindig jobb, és biztosan jobb. Mert időszerű. A régi elavult, és az új időszerű. Így működik a világ. Nekem ez a tapasztalatom. Rend és szeretet van.

Másrészt abszolút értem, hogy sokan nem így élik ezt meg. A saját gondolkodása nagyszerűségébe rekedt ember nem tud külső rendben bízni. És ez baj. Neki. A gondolkodása nagyszerűségébe rekedt ember szerint Isten… ő maga. A saját értelmét imádja, és azt szokta meg, hogy az van, amit ő akar. Ami nagy gond a jelenlegi helyzetben. Mert ha én vagyok az egyedüli Isten, és én nem tudom, mi történik, akkor ez most igazi katasztrófa, és a pánik valóban indokolt.

Hmm. Szép ez nagyon: istenek alkonya a jelenlegi helyzet. Sok milliárd istenke szembesül azzal, hogy akkor most mi van. Nagyon, nagyon szép ez.

Megöltük Istent a ráció oltárán kivéreztetve, és most alkonyodik nekünk. Éjszaka jön, és mi félni fogunk. Sőt. Aki a pirkadatban nem hisz: retteg. De az új nap ettől még eljön.

Fel a fejjel, van tovább, a válság átrendeződés csak, ami mindig hoz új lehetőségeket is, sokkal de sokkal több van Benned, együtt bármire képesek vagyunk!! 🔥

Csináltam tegnap videót:
👉 Rezsi, Kata, Infláció

Jó munkát!
István

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone Öröm, ha megosztod!