Igen, bizony, a képen a tartalomjegyzék látható, ahogy nyomdába ment tegnap, több-mint-könyvbemutató pedig november 15-én este 6-kor, kéretik a naptárakba beírni, és utána vigasság is várható a 40. születésnapom alkalmából.

:-)

Lenyűgöző folyamat eredménye a fenti összefoglalás és mindaz, ami mögötte van, tartalmat, sőt a formát is beleértve, ezennel útmutató érkezik tehát, az önfelvállalás évek óta zajló forradalmához segítség, Hála sokaknak a részvételért, együtt jöttünk, és most tovább is együtt léphetünk.

Mégpedig nem csak a Könyv miatt.

Fontos számomra, hogy az általam képviselt nézőpont egyszerűen befogadható, könnyen áttekinthető módon végre kezekbe kerüljön, a blog forma nehézkes immár, de másrészt pontosan ilyen fontos az a meggyőződésem is, hogy valódi segítséget tudunk, sőt kell egymásnak az Úton adjunk, amihez részemről, és ez friss megértés, az összes eddigi projekt mind előkép volt, fontosak, de részletek csak, felkészülés, és most az érkezett végre meg, hogy mi mindezek összekapcsolásának, a világkép tapasztalásának, az életmód-alternatíva bemutatásának a helyes módja, amit szintén elmondok majd ezen az estén, a szivesseg.net indulása után pontosan 6 évvel.

Elmondok és bemutatok.

Valamit, ami a blog, a projektek és a közösség közé illik, és hiányzott eddig, valamit, amivel egy csapásra értelmet nyer a sok levegőben lógó részlet.

Meglepetés.

Amit elmondok, bemutatok, sőt el is indulhatunk azokkal, akik eljönnek, mert bár a Könyv sokfelé lesz kapható, de egy ponton élményem szerint kapcsolódni is szükséges, hogy valóban indulhassunk együtt, amihez a könyvbemutató most lehetőség azoknak, akik eljönnek.

Hát így.

Várlak szeretettel november 15-én.
Szeretettel, és könyvvel, és világos vizióval, és részvételi lehetőséggel.

A helyek száma korlátos – ITT jelezd kérlek, öröm ha jössz! : )

Derű,
István

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone Öröm, ha megosztod!