Házasságkötésnek gondoltuk, de felajánlás történt. Hmm. A házasságkötés felajánlásnak bizonyult, tapasztalati úton, mert együtt menni csakis valamihez képest, tehát egy, azaz közös irányba lehet, amit Boldogság, hogy megtaláltunk, hogy választani volt erőnk, hogy magunkat tegnap felajánlva Dolgunkra szentelhettük.

Alább a gyűrűhúzáskor elmondott szövegek.

 

István! Fogadd ezt a gyűrűt, ami számomra a Szelídség, az Alázat és az Egység jelképe, és az együtt töltött idő tapasztalatai alapján meghozott döntésemet fejezi ki, hogy az életem Rád bízom, mert eddig nem ismert Boldogságot és Kiteljesedést ismertem Benned meg, hasznosulni Veled akarok, a Jó Harcban Neked segíteni, amiről már tudom, hogy munka, hogy az is marad, magam a szolgálatunkért naponta meghaladni, a fényt a legnagyobb sötétség ellenére is mindig választani készen vagyok, gyermekeket Tőled vágyom, életemet a Tiédhez jóban, rosszban ezennel ezért kötöm, Isten engem úgy segéljen. Viseld Boldogan!

Angika, fogadd ezt a gyűrűt, ami számomra a Szelídség, az Alázat és az Egység jelképe, és az együtt töltött idő tapasztalatai alapján meghozott döntésemet fejezi ki, hogy a lelkem Rád bízom, mert eddig nem ismert Boldogságot és Kiteljesedést ismertem Általad meg, hasznosulni Veled akarok, a Jó Harcban Rád támaszkodni, amiről már tudom, hogy munka, hogy az is marad, magam a szolgálatunkért naponta meghaladni, a fényt a legnagyobb sötétség ellenére is mindig választani készen vagyok, gyermekeket Tőled vágyom, életemet a Tiédhez jóban, rosszban ezennel ezért kötöm, Isten engem úgy segéljen. Viseld Boldogan!

 

Hála, hogy sokan osztoztatok az ünnepben velünk, nagyon szépen köszönjük!

Joós István és Dóra
http://mivagyunk.info

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone Öröm, ha megosztod!