Szeretett Mind!

Virágvasárnap van, és én örömmel jelentem, hogy már itthonról írok, a kelő nap fényénél, nagy hálával és nagy örömmel, egyre erősebbnek érzem magam.

Másrészt nem ezért ragadtam billentyűzetet.

Hanem mert virágvasárnap az igazság megnyilvánulásának az ünnepe – amit MEGÖL aztán az ember. Érdekes ez nagyon.

Hogy az igazság élhetetlen, az igazság sok, az igazság, ha meg is mutatkozik egy pillanatra annyira ijesztően hatalmas, hogy el kell rejtsük, vissza kell tuszkoljuk a sötétbe, amiért akár ölni is képesek vagyunk. 

Miért?

Mert az igazság átveszi a kontrollt. Másképp: az igazság a kontroll elvesztésével nem egyszerűen fenyeget, hanem bizonyosan nem lehet az igazság színe előtt kontrollban maradni.

Mert az igazság nagyobb mint én.
Tehát fel kell adjam az irányítást.
Az igazság hatására kiesik a kezemből.

Sokminden következik ebből…

1. úgy jó élni, ha NEM érzem magam kontrollban (akkor igaz az élet)
2. csak az valóban igazság, ami átveszi az irányítást
3. ha én irányítok nem elég igaz az életem 

A húsvéti nagy ünnep fontos titka szerintem, hogy természetes és normális első reflex, hogy az igazsággal találkozva le KELL tagadjuk, meg KELL öljük.

Helyes ez, és jó.

Különösen, mivel az igazság nem megölhető, hanem fel fog támadni “harmadnapra”, amiről a jövő héten beszélünk majd.

Második témám, hogy a halál közelsége nagyon megérintetett a kórházban, és azt láttam meg, hogy még sokkal többet kell Nektek adjunk. Én is.

Mely okból örömmel jelentem, hogy elmegyünk Hozzátok, én magam is, amint az egészségem engedi, ahol 10 tag összegyűlik, oda el szeretnék menni.

Továbbá: több személyes programnak érzem szükségét, azt szeretném, hogy havonta legyen Énakadémia Est, találkozó, kirándulás, ahova a tagokat várjuk.

Végül: férfi tagokat a havi férfi kör mellett a Rudas fürdőbe is fogom hívni péntek délelőttönként, amint az orvosaim engedik, hogy újra fürdőbe járjak.

Az világosodott meg számomra, hogy MINDENT kell adjunk, amire emberileg képesek vagyunk. Tagoknak ingyen. És másrészt, hogy a tagságot viszont olyan áron kell adjuk, amiből működni tud a szervezet. Mely okból a tagdíjat a jelenlegi 4990 Ft-ról 9900 Ft-ra érzem helyesnek emelni. (Újaknak csak. Régieknek marad 4990, amíg le nem mondják.)

Mert nem Netfilx vagy Spotify vagyunk, hogy 3000 Ft körül tudjon a tagdíj lenni, mert az Énakadémia nem egy tömegeknek szóló automatizált szolgáltatás, amit algoritmusok működtetnek, hanem egy valódi emberi közösség, amibe rengeteg munka megy bele. Szeretném, hogy meg tudjuk a munkatársakat rendesen becsülni. Továbbá azt is szeretném, hogy a díj is világosan közvetítse az üzenetet, hogy ne HBO előfizetésként gondolj ránk, hanem sokkal inkább úgy, hogy egy egyszeri terápiás ülés áráért kapsz az egész hónapban, a nap 24 órájában releváns emberi támogatást és segítséget.

Mesélem még csak ezt, és öröm, ha hozzászólsz. Tetszik-e, hogy még többet adunk, de egy kicsit magasabb áron? A változtatás nem jön azonnal, még házon belül is egyeztetni kell majd, csak gondoltam, hogy mesélek erről Nektek, és kikérem a véleményeteket.

Végül: választott az ország. Sokaknak jelent érthető kihívást az eredményt feldolgozni. Írtam ehhez egy a korszakos ábrán látható tudatszintekből – tudatlan, tudatos, céltudatos – kiinduló elemzést a blogomba, szeretettel ajánlom, hátha segít!

Öröm újra írni Nektek.
Köszönöm ezt.

Jó munkát!
🔥

Hálával,
István

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone Öröm, ha megosztod!