A szépség nem egyszerűen csak felelősség, hogy a csatornán, Aki Vagy, mit engedsz át, de kötelesség is. Mert akarnak Tőled, mások, és akkor ott Adni kell, tovább a helyzetből csak így léphet az ember, ha Ad, mert okkal Akarnak. Sokakat Látok, akik Szépek, nők, azaz női vándorok még, amazonok vagy boszorkányok, középső korszak, és ÉPP ITT akadtak meg, hogy a) nem adnak, mert bezárkóztak, mert a tökéletest várják, aki nincs, mármint van, de nem úgy van, mint gondolják, tehát úgy soha nem is érhezhet, vagy b) önző élvetegséggel, saját kényükkedvük szerint játszanak. A kettő egy. Végletek, aminek oka, hogy NEM adnak, mert az ismétlődő igényt nyersen szexuálisnak tapasztalják, tehát erre reagálnak, zárással vagy visszaéléssel, MERT nem fedezték még fel, hogy az NEM feltétlen szexuális, másképp is ki lehet elégíteni, és ezért értik szexuálisnak, ezért érzik, hogy „az egész világ csak AZT akarja tőlük”, amivel nem tudnak mit kezdeni. Holott nem. Az igény NEM az.

A férfiaknak NEM szex kell, nem elsősorban.

Hanem Figyelem, Elfogadás, Hit. Konkrét saját élményem több nővel is, hogy megdugni akartam, én a magam igényéből ennyit értettem, és aztán figyelt rám, elfogadó és megértő volt, aminek hatására, amivel arányban a Vágy is lelohadt bennem, viszont megnyíltam, beszéltem a kihívásaimról, megerősített, és csak beszélgettünk, órákon és órákon át. „Csak”. Ami persze, hogy nem csak volt, nekem, akkor és ott. Többet kaptam így, igazabbat, jobbat, mint ha a vágyam teljesül. Nem tudtam, nem én tudtam, hogy így is lehet. Hanem a Nő. A Nő tudja ezt, és Ad. A szeretet, sőt, az emberség NEM azt adja, amit a szavak kérnek, hanem, amit a helyzetből Igaznak érez. Adni kell tehát, a konkrét férfiaknak, akik Akarnak Tőled, gyakorolni ezt, ugyanis okkal Akarnak. Mert VAN mit adj, és ők pontosan érzik. Ezért Akarnak. A megoldás nem elzárkózni, sem kihasználni őket és játszani velük, hanem fedezni, hogy az Adásnak más módjai is Vannak, mint az érintés és a szex. Figyelem, Elfogadás, Hit.

Ami egyben az Igazi Szépség kulcsa is.

Mert ettől Nő a Nő, minden értelemben, folyamatosan. Figyelem, Elfogadás, Hit. Hogy teszi, gyakorolja, és így növekszik a nőies jelenlétben. Aminek okozata az Erő, tehát a Kisugárzás, tehát a Szépség, bizonyosan láttad már Te is, aminek, igen, Van és elérhető az a szintje, ahol érineni már egyre kevesebben mernek, sőt, kezdeményezni is alig. Mert Látod, épp, mert már Látod őket, ami a tapasztalás eredménye, hogy sokaknak Adtál, és így egyre jobban Látod, mert Érted, mert Érzed a férfiakat, egy ponton túl tehát már átlátsz rajtuk, és a nőcsábász azzal már nem tud mit kezdeni, kezdeményezni sem mer, és így lesz az Adás, a gyakorlás által Világszéppé a Nő, amihez előbb tapasztalni, tehát, Figyelni, Elfogadni, Hinni kell. Konkrét férfiakban. Adni tehát. És ezért, igen, hogy kurvából lesz a legjobb feleség, és erről szóltak a veszta szűzek is, mert beavatás ez, hatalmas, szent dolog, Adni, amikor a férfi Akar. De NEM pont azt, ami a trükk, EZ a trükk az egészben, hogy NEM pont azt, amit akar. Hanem jobbat. Amit a Nő Lát, hogy a Férfi igényel. Azt.

Világszép az, akinek nincs célja,

tehát vágyai vannak alig, végül csak egy marad, mert megtapasztalta őket, aminek okozata az is, hogy mivel a Világ, tehát a férfiak is a kihívásokhoz érkeznek, a vágyakat, elfojtásokat feszegetik, folyamatosan, így az ezeket tapasztalati úton kiégető Nő ezzel arányban lesz egyre megközelíthetetlenebb, tehát benne már csak gyönyörködni tud az átlag férfi, érinteni senki, megszólítani is csak kevesen. Hogy ez rémisztő? Persze. De át KELL menni rajta. Mert Igazán csak a Világszép választható. Hoppá. Ő ugyanis az, akit már csak Egy Férfi válszthat, és Választ is, mert csak ő elég konkrét ehhez, mert Ő tudja, érzi, hogy igen, Vele a Dolgom, Ő a Társam, egy életem egy halálom, mepróbálom, mert Őt Akarom. No erre most én is rácsodálkoztam. Ki KELL tehát hozni a maximumot a Nőnek is magából. Önfelvállalás a Férfi útja, amíg vándorol felkészül, ami által az Ügyet, az Irányt kibontja, ami a Nőhöz elvezeti, de ugyanígy önfelvállalás a Nő útja is, ami mindkettőjük esetében a TOTÁLIS egyediség vállalása, ami látszólag a TOTÁLIS magányba vezet, magányos orom, ahol azonban egymást minden valószínűség ellenére mégis megtalálják.

Hoppá. Sőt. Tovább is van.

AKITŐL SOKAN AKARNAK, AZ ÖNBECSAPÁSBAN VAN. Fontos ez. Akitől sokan akarnak, annak sokaknak lenne mit Adnia, sok eltáncolatlan tánc, amiből mind tanulhatna, amiknek magát meg nem adja, tehát nem is tanul, ami azt is jelenti, hogy nem Igaz, bármi is, amit működtetni próbál, mert ha Igaz lenne, akkor nem találnának érzetek és vágyak másokban róla, és benne mások iránt be. Az elzárás sosem megoldás erre. Hanem tovább KELL lépni. Adni. Megfigyelni mit Akarnak, Igazából mit, és Adni, a legmagasabb szinten, amire képes vagyok. Ugyanis bizonyosan feleslegem van, tehát túlzásom, tehát egyensúlytalanságom abban, amit mások tőlem kapni akarnak. Adni kell tehát, csudába is, pontosan ezért írok. Mert VAN mit adjak, és muszáj, magam miatt is, különben belülről emészt. Korszak csak, nyilván. Elmúlik majd. De addig Adnom kell, ahogy Neked is. És ahogy tőlem sok nő érintést vágyik, de mégis szavakat Adok, pontosabban, hmm, érintést, de Szavak Útján, sokaknak egyszerre, amik az érintés vágyán is átsegítenek, ugyanígy vagy erre Te is képes. Adni. Agresszó, szex, ölelés, figyelem, nézőpontok, dícséret, megerősítés, hit, mind ugyanaz végül, Adni közülük a lehető a legmagasabb szinten JÓ. Képes vagy rá. Gyakorod hát ezt!

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone Öröm, ha megosztod!