Megpróbáltam 3000 embert elképzelni, és nem sikerült. Látszólag csak egy szám, de közben valójában nagyon, nagyon sok. Ember. Figyelem. Bizalom. Lenyűgöző ez. Különösen így, hogy nem „Coelho jellegű lágysággal” képviselek, és egyáltalán nem egyszerű, mert mélyen rögzült vélekedéseket „támadó” nézőpontot. Hmm. Élményem, hogy ültettem valamit egyszer, kitartóan gondozom, és érnek, folyamatosan érnek a gyümölcsök be, írok erről hosszabban is a napokban, hírelevelet, mert sok csoda van, az oldal alján jelentkezhetsz, ha érdekel.

Másrészt a felelősséget is érzem.

Nem, hogy másokat megmentenem kéne, egyáltalán, de azt igen, hogy dolgom mesélni arról, ahol jártam. Rendelkezésre állni. Magam miatt is.

Hirdetek tehát újra előadást.

Az utóbbi időben vidékre hívtak sokat, nagyon megtisztelő, hogy ennyi helyen szólhattam, de akkor most legyen újra budapesti alkalom is.

Várlak szeretettel szeptember 11-én, este 7-kor.

Igen. Nem véletlen. Jelentőségteljes a 11-es szám nekem, és akár 9/11 dolgában is lehet elmondani való. Hmm. Egyenlőre egy alkalom, de talán sorozat lesz. Pl. havonta. Események újraindultak, könyvbemutató is közeledik, de előtte és utána is érzek témát. Konkrét mondanivalót. Konkrét tennivalókról szóló konkrét mondanivalót, így a nagy spiritualitáson túl, és nem csak férfi-nő dolgában. Abban is. Helyszín valószínűleg a Budavári Művelődési Ház, az előadás címe pedig: „Szenvedj! ROBBANJ! Engedd!”. Bővebb leírás facebookon, szeretettel várlak.

Hálával,
István

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone Öröm, ha megosztod!