Szeretett Mind!

Ez egy rendkívüli hírlevél, mert a Férfi Felhívás nyomán egy csomó kérdés és reakció érkezett.

Meglepően sokan olvastátok töketlennek az előző levélben az új férfi mozgalom nevét. De nem. Hanem Tökéletlen… ami tökös, sőt A legtökösebb dolog: MERNI tökéletlennek lenni. TT = tökéletlenek társasága, bár mostantól az is lehet, hogy Tökös Tökéletlenek jut majd mindig eszembe, amikor a névre gondok. Tetszik. Tetszik, mert erre van szükség.

Az életben tapasztalatom szerint legjobban a Tökös Tökéletlenség, tehát a bátor őszinteség működik.

Kapcsolódó hír, hogy a keddi és a csütörtöki törzsasztal is elindult. Mind a kettőbe be lehet még kapcsolódni, mert kéthetente vannak, így én 4 alkalmat tudok tartani – az összesen max. 60 hely kb. fele telt eddig be. ÉS, ami számomra óriási öröm: az első nem általam vezetett TT csoport is szerveződik, Tamás vezetésével, ami a függés témában nagyon hatékony 12 lépéses módszer alkalmazásával segít a Küldetéshez eljutni férfiaknak (mert a “ráció halála”, ami az Ügy születése, igazából “csak” az önközpontúság-függés meghaladása). Ajánlom!

Másrészt ez a hírlevél közel 7000 címzettnek megy, és többségeteket mindez valószínűleg nem érdekel, így a TT külön levelezőlistát kapott. Ha tehát a TT és a szerveződő férfi törzsasztalok / események érdekelnek, akkor az alábbi linken, az oldal alján add kérlek a címedet meg, hogy kapd tőlem erről a leveleket:

TT levelezőlista › tokeletlenek.org

Végül a Humania projekt, tehát a befektetési lehetőség kapcsán is érkezett kérdés: hogy lehet-e még csatlakozni, meddig lehet csatlakozni. Örömmel jelentem, hogy 10 millió forintra érkezett az elmúlt három nap alatt szándék. Aki még részt szeretne venni ezen a héten jelentkezzék kérem be! Mindenkivel találkozom, és megismerkedünk, mielőtt fogadni tudjuk a pénzt.

részletek › befektetői felhívás

Lendületben érzem magunk, és hogy ez jó, amit csinálunk.
Hála Istennek.

Jó munkát!
István

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone Öröm, ha megosztod!