Nagy nap ez a mai. És nem, nem csak azért, mert a tavasz megjött, sem mert síelni indulok perceken belül, hanem mert végre Nyugalmam van azzal, hogy mi is, hogyan is működik, mit is akar adni a Serpa Szolgálat. Régi témám már ez. Hogy a saját tapasztalat a legmagasabb rendű iskola, és hogy igenis dolgunk, jó az, ha hozzáférhetővé tesszük, amin már átmentünk, mégpedig nem csak azért, mert így adhatunk másoknak, hanem azért is, mert a saját feldolgozásom szempontjából nagyon fontos megértésekre jutok a folyamat által, én magam is, mindig releváns, amit a másik ember hoz, és mindig elhangzik olyan, ami nekem magamnak is ahha, sőt, fejemhezkapós, sőt, azonnal jegyzetelős élmény, az a blog is így születik tulajdonképpen, hogy konkrét emberekkel beszélgetve jönnek a témák és impulzusok, hogy miről is „kell” írjak. Ajánlom tehát. Ajánlom szeretettel a Serpa Szolgálatot, külön oldal, ITT TALÁLOD, a rendelkezésreállás és kapcsolódás tere. Pénz ne zavarjon, nem kell kérned, egyáltalán, ha nem akarsz, de akár szabad is, és semmiképp ne aggódj azon, hogy van-e mit adj, hogy tartasz-e már ott. Ugyanis mindenkinek van saját, egyedi, megszenvedett és feldolgozott tapasztalata, tehát

mindenkinek VAN mit Adnia.

Nagy tanulság nekem az elmúlt négy év beszélgetései révén, hogy nem én tudom. Ezt sem. A másik embert érinti meg, amit én magamból mutatok, és ő tudja, tehát ő dönt arról, hogy lép felém vagy sem. Nem kell ezen aggódjak. Felesleges. Hanem a Dolgom megmutatni, hogy mit tudok adni, és Bízni, hogy olynaok érkeznek, mert biztosan olyanok érkeznek, akiknek ez érték. Írtam már erről, hogy a „segítő” szerintem nem mint önmeghatározás, vagy szakma fontos, hanem alapvető emberi kötelesség, ami, ezt teszem most hozzá: nekem magamnak, magam miatt is fontos. Várlak tehát szeretettel. Sőt.

Eseményeket, csoportokat is fogadunk.

Ugyanis megtaláltam végre az Akadémia helyét is, a Serpa Szolgálat részeként. EZ az a Hely, ahova események, programok, öteletek jöhetnek, és fogadjuk, ami illik ide, ami tehát valós saját tapasztalattal is alátámasztott, fontos ebben, hogy BÁRMI jöhet, tehát nem csak tréningek és csoportok, de akár tánc, vagy kézműves foglalkozás, vagy egyszerűen Körök is. Olyannyira, hogy meglévő csoporttal vagy programmal is szabad csatlakozni, ha bővíteni szeretnéd akiket elérsz, és Új Ötletek is jöhetnek. Kérdés tehát, hogy mi lenne olyan tapasztalás, ami Valódi értéket ad másoknak, amit onnan tudsz, hogy Neked magadnak valódi értéket adott. Pl, csak hogy egy „vadat” mondjak, mert ez jutott épp eszembe: „internetes társkereső képzés”, remek téma, vagy „tánc, mint önkifejezés”, vagy „öltözködés, mint hatásgyakorlás”, vagy „Női Kör” vagy, igen: „Férfi Nap”. Bizony. Ugyanis a Serpa Szolgálat egyáltalán nem csak Nőknek, hanem FÉRfiaknak is szól. Egészen konkrétan. Mert a mai napon Visi Márton barátommal meg is hirdettük az első Férfi Napot, március 22-re, az Akadémia keretei között, itt találod. Várunk tehát Serpaként, várjuk az Esemény javaslataidat az Akadémiába, és várjuk, hogy ajánld Férfi ismerősöknek mindezeket, mert garantálom, hogy jót tesz nekik, viszont sokkal hamarabb eljönnek, Te ajánlod. : )

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone Öröm, ha megosztod!