Utasíts! Volt már erről szó. Akkor most arról, hogy ez nem opcionális, hanem akiket választasz, ott KÖTELES vagy utasítani. Kemény. Emberek jelentkeznek, vagy csak látod a nyitottságot, és Választasz. Remek. De ezzel nincsen vége. A választás felelősség, amiből a parancs kötelessége fakad. Muszáj. Aki tágabban lát annak Dolga utasítani. Pontosan a szeretet okán és jegyében. Gondoskodni tehát. Parancs által is. Irány és Rend. Hogy akkor most ez a férfi vagy a nő dolga, vezető és bölcs, melyik melyik? Korszakos. A Királyfi parancsol, de oktalan, önközpontúsága katasztrófához vezet. A Vándor fél parancsolni, az Amazon követel, a Boszorkány manipulál, megoldáshoz azonban így egyik sem juthat, hanem tovább KELL lépni. A Férfi parancsol. Király, de házon kívül csak. Házon belül a KirályNő igazgat, szó szerint, mindent, de sosem a Férfi ellenében, hanem az általa táguló teret – Fér-fi – Nő-vekedve tölti ki. Közösségben pedig a Bölcs. Parancsol? Nem. Tanács a jellege, mert a Vezető, a Kereskedő, a Szakember mind király a maga szubjektív országában, ön-éreztük fontos, tanács a helyes mód, azonban kívülre kerül, aki a Kép-Viselő, tehát az Alap ember által meghatározott, és a Bölcs által pontosan követett Irányhoz és Módhoz rendeződő összhangból kilép. Ami a szankció, és ez is nagyon fontos, hogy NINCSEN más szankció. A kiszakadás magány, ami önmaga büntetése. Nagyon fontos ez. Hogy parancsolni Kell, de NEM SZABAD ELVÁRNI, hogy bárki is követi. Nem. Adod, mondod, a legjobbat, amit csak tudsz, és ABSZOLÚT elengedsz minden elvárást arra nézve, hogy követik-e. Aki nem, elszakad. Nem baj. Sőt. Így a jó. A parancs által megnyilvánuló gondoskodás lényege a Lehetőség, amit adok, hogy a parancs ténye által, az átadás módja által is erősítem az Üzenetet, de mégsem várom, hogy kövessék. Nem várom el. Csak remélem. Sőt. Azt sem. Csak kívánom nekik. Hmm. Parancsolj, ahol felelős vagy! Gyakorold. Legjobb tudásod szerint, MERJ parancsot adni, mert CSAKIS ÍGY törhet a Fény a sötétségen át. Erővel. Aki nem parancsol az Bizalomra sem érdemes. Szeressétek egymást!

[Kérdés érkezett a jövő héten induló FÉRFI és NŐI műhelyekhez. Hogy mi várható. Hát ez. Helyzetfeltárás és Parancsok általi újjászületés várható, a határaid kétoldali feszegetése, mélyebbre nézés és távolabb lépés, mint amit magad megtenni képes vagy. Konkrét utasítások által. Amiket követni nehéz, és nem is elvárás, de a folyamatból kiesik, aki nem teszi. Szembesülés, Elengedés, Üresség és Káosz, Tisztább Irány, Konkrét Lépés az öt alkalom témája ÉS ezekhez öt Feladat (Parancs) járul majd. Tőlem, Neked. Ettől KIRÁLYNŐKÉPZŐ, mert Erőt állítok az Amazon kardjával, tehát az Akaratoddal szembe, és ettől A FŐNIX ÚTJA, mert Lobbantani és Fújni fogom a Vándor önbecsapó önhazugságainak lángolását. Ezért csak Bátraknak.]

Jézus így tanított az utolsó vacsorán: „Amint engem szeret az Atya, úgy szeretlek én is titeket. Maradjatok meg az én szeretetemben! Ha megtartjátok parancsaimat, megmaradtok szeretetemben, ahogy én is megtartottam Atyám parancsait, és megmaradok az ő szeretetében. Ezeket azért mondtam nektek, hogy az én örömöm legyen bennetek, és örömötök ezzel teljes legyen. Az az én parancsom, hogy szeressétek egymást, amint én szerettelek titeket! Nagyobb szeretete senkinek sincs annál, mint annak, aki életét adja barátaiért. Ti barátaim vagytok, ha megteszitek, amit parancsolok nektek. Nem mondalak titeket többé szolgának, mert a szolga nem tudja, mit tesz az ura. Barátaimnak mondalak benneteket, mert mindazt, amit hallottam Atyámtól, tudtul adtam nektek. Nem ti választottatok engem, hanem én választottalak titeket; és arra rendeltelek, hogy elmenjetek és gyümölcsöt hozzatok: maradandó gyümölcsöt. Bármit kértek az Atyától az én nevemben, megadja nektek. Azt parancsolom nektek, hogy szeressétek egymást!”

Jn 15,9-17

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone Öröm, ha megosztod!