Mi vagy? Király, Pap, Katona, Kereskedő, Szakember, Önmagátkizáró vagy Nő. Más nem lehetsz, mert egészen egyszerűen nincsen más szerep. Nos? Nagyon fontos ez. A legfontosabb. Tisztán érezni a saját funkciót. Melyik? A tevékenység egészen eltér a hét esetben, amelyik nekem személyesen a legnagyobb örömet okozza: az vagyok, az vagy. Nos? Mit szeretsz? Szakmát, konkrét tevékenységet tehát, amivel jó helyen akarsz hasznosulni, jó ügyben, akkor Szakember vagy. Ha mások által előállított dolgokat adni, venni, mozgatni, akkor Kereskedő, ha másokat szervezni, koordinálni, irányítani, akkor Katona, más néven: Hivatalnok vagy Vezető vagy Országnagy, ha lelki tartalmat emberek felé csatornázni, lelki terén rendelkezésére állni, akkor Pap, ha még nem tudod, ha el nem köteleződni szeretsz, a kérdésre választ nem adni, Szabadságot mindenek előtt, akkor Önmagátkizáró, ha Férfit, akkor Nő, ha pedig Lenni, középen Állni, szellemi, lelki és anyagi terén koordinációs pontként magadból mindent áldozva másokat Szolgálni, akkor Király.

Nos?

Komolyan kérdezem, őszinte választ ajánlok. Magadnak, magad miatt. Mert azt látom, hogy ezek a szerepek és nincsenek más szerepek az életben. Tehát minden, de minden más csak önközpontúság és önbecsapás, ami egységesen az Önmagátkizáró csoportba esik, ami a társadalom messze túlnyomó többsége ma. Szabad. Sőt. Fontos. Meg kell tapasztalni az önközpontúság zsákutca mivoltát, hisztis királyfiként és királylányként, önző amazonként és vándorként, fontos és értékes, bárhogy is hívod, de Boldogságra végül csak a Helyünkre állva juthatunk. Egymáshoz kapcsolódva. Egymás Igaz Minőségét fel- és elismerve tehát, totális Bizalom alapon. Ami egy másik mód önmagunk inverz, tehát függőségeinken, kapcsolódási szükségleteinken keresztül való felfedezésére.

Add, amit mások Akarnak, kapcsolódj, akitől Akarsz.

Ha tehát kétkezi munkád, amit mások Tőled kapni szeretnek, konkrét vagy absztrakt, de anyagi természetű, viszont ennek értéken való áruba bocsátása terén segítség kell, valamint világi rend, lelki táplálék, közösségi orientációs pont és Nő szükségletek az életben, akkor Szakember vagy. Ha a javak koordinációját bízzák mások szívesen Rád, de ehhez javakra, életviteled békéjéhez külső rendre, lelki növekedéséhez inspirációra, valamint tekintélyre és Nőre van szükséged, akkor Kereskedő. Ha az emberi Rend fenntartása és javítása, amiben mások Rád hallgatnak, de javakat használsz, mások mozgatják, igényed a kapcsolat a Nagyobbal, egy Nő és egy abszolút megbízható döntéshozó, akkor Katona vagy. Ha lelki téren hallgatnak Rád, de szakmákkal, anyagi javakkal, rendszerek működtetésével esetlen vagy, akkor Pap, ha pedig Férfakkal vagy jó, férfiak lelkesítenek és férfiak Akarnak Tőled, akkor Nő. Vagy. Ha Mindenki Akar és korlátlan számú embert elbírsz, akkor Király.

Ennyi.

A világ drámája ma – kellő távolságból persze vígjáték – a szerepek összekeveredése, melyek között Rend ugyan rakható, azonban csakis egyesével. Mégpedig pontosan úgy, hogy egyesével szépen a Helyünkre állunk, aminek legbiztosabb, egyetlen Valódi bizonyítéka, hogy VÁLASZTUNK MAGUNK KÖRÉ EMBEREKET MINDEN EGYES SZEREPRE, AMIK MAGUNK NEM VAGYUNK. Nos? Nem érdekel mit mondasz, kinek hiszed, hogyan látod magad, Választottál-e? Válassz! Mindazt, ami NEM vagy, és Bízz bennük! Brutálisan kemény. Gigantikus alázatpróba. Különösen, hogy végül Királyt is muszáj lesz választani, a világ ebből az önpusztító korszakból csakis Királyok, tehát abszolút bizalmat élvező, ezért abszolút hatalmat birtokló, tehát azzal abszolút nem élő, hanem Alázat és Szelídség és Önfeláldozás által a hatalmat tulajdonképpen szétosztva elszenvedő, ezáltal a világot az önközpontúság útvesztőjének mocsárba torkolló fertőjéből így kivezető, megváltó, emelő Királyok által léphet csak tovább.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone Öröm, ha megosztod!