A PÉNZ IGENIS A FÉRFI DOLGA.

Mármint az ő Világban végzett munkájának az eredménye. Mármint tehát a Férfi és a Nő Közös munkájának az eredménye, hiszen nincs Férfi Nő nélkül. … Én legalábbis nem látok. … Hisztis kissrácokat igen, akik önzőn elveszik, amit akarnak. Szabad elvenni. De végül MINDIG meg kell fizetni az árát. Tudom, mert csináltam, tudom mert megfizettem … és azóta már azt is tudom, hogy Teremteni egészen más … a Teremtés során ADOM, amit tudok, és nem elveszem … adom Bizalommal és Kitartok … A Teremtés gyümölcsöt hoz. … Nem látok Férfit, aki Női minőség nélkül valóban teremtene … és épp így nem látok a világban való építkezésben, vezetői szerepben, karrierben valóban kiteljesedett nőt sem, csak önigazóló, de boldogtalan királylányokat. … A nemek adottak, és NEM csereszabatosak. … Viszont kiegészítik egymást. … a függetlenség illúziója pedig a legnagyobb akadály. … Alá KELL rendeljük magunkat. … mármint nem kell, de boldog, csak így lehetek, Férfiként, hogy elfogadom a Helyem, a Küldetésem, azt a szikrányi Újat, ami a Világba CSAK általam érkezhet ÉS felmutatom … a pillangószárnyam mintázata ez, abszolút egyedi … tehát Szolgálok. Kibontom a Kincsem, Betöltöm a Rendeltetésem.

… ehhez az Erő, Támasz, Bölcsesség a Nőnél van.

Jó EZT elfogadnom. Nélküle nem működöm. … nélküle sosem születhettem volna Férfivá. … Nap és Hold. … A Napnak igenis KELL az Anyag, hiszen Fúzió a lényege, Teremtés, az Anyag átalakítása, régiből új születik, folyamatosan … Férfi Nő nélkül tehát üres, sőt nincs. Nincs mit átalakítson, nincs min dolgozzon. … nincs min ÉS nincs miért. A Nap az Anyagot újítja meg, és a folyamat során felszabaduló fényét a Holdra szórja. Fény és Hő, a szeretet aspektusai, és igen, minden, ami arany, a Férfi dolga, amint a Nap a Holdra szórja, tékozolja… szó szerint … a Holdra és a Földre … hiszen a Föld a gyümölcs. A Teremtmény, az Utód, a Közös. … A Férfi tehát automatikusan Atya is, a Nő pedig Anya … minden Férfi és minden Nő az … amint eljut ide.

… az út azonban keserves.

Apám királyságát, még örömmel hagytam el, hamuban sült pogácsával, vidám koldusként indultam útnak … de aztán el kellett tévedjek az önzésem sűrű erdejében, ÉS meg kellett fizessem az árát, veszett az egész mézeskalács házikó, ki csak így kevederhettem … és ezután is tovább kellett vándoroljak, koplalva picit, Hetedhét országon át, míg a Táltos Paripára és a Kardra rá nem leltem … amikor is az Alázat Iskolája jött … mert a használati utasítás igenis a Nőknél van … Nők érkeztek, Nőkhöz fordultam, Nők segítettek az úton … a Királylány fogadott bőségébe be, és ő magyarázta el, hogy mit és hogyan tegyek. Amiből azt tanultam, hogy …

ÉR tehát elfogadni is. Szabad. Férfiként is.

A NŐ, hogy Férfivá születni segít jelenti azt is, hogy átmenetileg ehetem más kenyerét, a szeretettel adott kenyeret, a Királylány kenyerét, CSAK azt … és ez fontos … sem szülőanyámét, sem a vágyak boszorkányáét nem … de a Királylány Tiszta Szeretet Kenyerét igen … bár azt is csak egyetlen esetben, HA a próbatételhez merítek belőle erőt. … A NŐ elsőként a Férfit fogadja méhébe. ÁTMENETI állapot. Születés a célja. … Lustaságra, semmittevésre NEM lehet kifogás, akkor elveszek, férfiasságom elenyészik, s herévé leszek … tudom, mert ezt is próbáltam … tehát csakis a Harc megharcolásához lehet a Nő Háttér és Alap. … A Királyságát elnyert királyfi már bőségben él, és ad és kiárad és gondoskodik a Királynőről is, de hogy oda eljusson, hogy a születés megtörténhessen, ahhoz átmenetileg mégis a NŐ a háttér. … A Nő ad erőt, hogy őt magát a Férfi kiérdemelje, a királylány a Királycsináló.

… Nem szabad tehát megalkudni.

A legfontosabb döntés a Kivel, a Kinek, a Kit. … Nem szabad megalkudni, de túlzott elvárásokat támasztani sem. A LEHETŐSÉG a Lényeg, a Lélek Fénye, Akit Látok, Akivel Nyugalmam Van … így tehát nem is valódi döntés, nem racionális … hanem ÉRZÉS … Bátorság az Érzést követni … Akiben Bízom … a Pillangó, aki még Báb … még nincs “kész”, még el kell jutni, még meg kell szülni, még ki kell bonatni, magát, mint szobrot a márványból – és bár magunkban gyakran kételkedünk, de a Másikba vetett Bizalom csodákra képes … EGYütt ezért sikerül!

: )

.

… fontos még, hogy legbelül, csak EGY hely van …

EGY Nő és EGY Férfi. Két vagy több Urat senki nem szolgálhat. Épp ezért tehát fontos észrevenni, hogy a munka-kapcsolatok nagy része is Férfi-Nő reláció, és ha nőként a munkahelyemen Női erőmmel egy Férfi vezető Ügyét szolgálom az óhatatlanul intimitást is eredményez … valamint elvon belőlem, elvon abból, amit a Társamnak adni tudok. … továbbá, fordítva is. A Férfi is kötődni kezd, és elvon gondoskodásából, amit a Társának adna … végül, mindez gyakran hazugságot is eredményez. Férfi és nő munkakakapcsolata gyakran oly mélyen csúszik egy Ügy mentén össze, hogy az intimitás belső körébe is benyúlik, azaz az ott lévő Teremtő Hiányt részben kitölti … így tehát, ezért tehát sokaknak csak felemás Társ jelöltek érkeznek, mert én magam vagyok biznyos mértékben “elkötelezett”, tudtomon kívül “foglalt” a munkám révén, mert bennem nincs HELY, a valódi Társhoz kapcsolódni.

Ezért a legerősebb, ha Közös az Ügy.

Ha Egy Közös Ügy van, és Férfi és Nő nem harcolja mások harcát is … csak a magukét, ami a Közös. Fontos, tehát Rendet tenni az Ügyek, Kapcsolatok, Munka és Magnánélet terén. Határokat szabni. … ÉS nemet mondani, változtatni, ahol szerepösszecsúszás látszik, ahol a kapcsolódás nem Jó, Igaz és Szép.

Hajrá!

Képes vagy rá.
Szó szerint … ha MERSZ hallgatni ezekre a képekre!

: )

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone Öröm, ha megosztod!