NEM A TEREMTÉS EREDMÉNYE A TÉR, HANEM A TÉR EREDMÉNYE A TEREMTÉS.

… a Tér AZ, ami Teremt. Ez a Vákuum Mágiája. Az Ige Mágiája, hogy a TÉR teremt. A LEGYEN az, ami Teremt. Amikor TUDOM, hogy minek időszerű lenni, és Bízom ebben az érzésben, és Bízom a Rendben, és engedem, átengedem, megadom magam … tehát, hogy ÚGY cselekszem mintha Lenne, mintha Létesülne épp … hogy Lenni Tudjon … tehát, amikor Teret Adok, ahol, ahová NŐhet … A Férfi teremtő működésének lenyege ez. Hogy FÉR. Hogy Van Tér. … FÉR-fi. A TÉR fia. Igen. Isten Fia. Ádám. … és minél inkább adom, engedem … minél inkébb bízom, minél inkább átengedésben, vagyok annál nagyobb a Teremtő Erő.

A Tér Mágiájának lényege az ŰR.

A KÖZÉP. Az ŰR a középen … Középen MINDIG Tér van, Űr, a Semmi, ami Bármi, Ami a Minden Ami Van és a Minden Ami Nincs. … A lényege az, hogy MÉG SEMMI nincs ott, de BÁRMI lehet, és a teremtő aktus lényege, hogy én TUDOM, hogy mi az Időszerű Bármi, tudom, mert érzem, hogy érkezik, hogy időszerű: tehát TERET adok, mintha már ott lenne. … és a TÉR teremt, beszívja, megteremti, ami oda illő. …

A Bizalom EZÉRT az egyetlen kérdés.

Ha BÍZOM a Rendben, akkor annak megfelelően cselekszem, akkor Merek Vákuumot Teremteni, bármennyire is kockázatos látszólag, mert valójában TUDOM, hogy nem az … tudom, mert BÍZOM. … Ezért fontos tehát “kockáztatni” … hiszen valójában NEM kockázat, ellenkezőleg, teremtő aktus, mely önbeteljesít, azzal arányban amennyire elhiszem … amennyire BÍZOM … ezért fontos tehát folyamatosan bőséget élni, adni, átengedni, áradni, pazarolni, tékozolni, és nem gondolkodni többé azon, hogy van-e elég. … A vákuum mágiája, hogy megtelik – hogy mindig VAN benne, ami és amennyi kell. HA nem félek.

Fontos ez. Mindkét aspektus.

Fontos, hogy átengedésben legyek, de az is hogy ez latszódjak. Hogy a TÉR látszódjék, hozzáférhető legyen … mert ha hozzáférhető, nem lehet kapcsolódni nem lehet megtolteni. … ezért tehát, hogy fel KELL vállalni az Ürességet, a Hiányainkat … ha nem vállaljuk fel, nem teremt … nincs ami teremtsen.

Én páldául ezért irogatok itt…

Eddig nem tudtam, most jövök rá. … Tehát NEM azért irogatok, mert kész vagyok, és én hűdenagyon tudom és megmondom … ezt már azért tudtam : ) … hanem ellenkezőleg, azért irigatok, mert tudom, hogy Úton vagyok, és tudom, hogy tovább immár csak úgy haladhatok, ha VÁLLALOM magam, a Teret, és ADOM, ami abból következik, amit a TÉRBEN teremtődni érzek … EZÉRT fontos adnom, átengednem magamon, amit adni tudok, ezért fontos, hogy Kérek is, hogy Fér is belém. … ezért, ettől, ÍGY leszünk valóban Azzá, amit Adunk… soká nem értettem, de ez a lenyeg. Ha adok, és közben őszinte maradok, tehát a Teret is mutatom, akkor tud az Élet, a Teremtés nővekedni bennem .. a bölcsesség, a fény, a nyugalom, a Nő, a vagyon … MindEgy … mert mind csak a Tér aspektusai.

… mindez tehát CSAK rajtam múlik.

Azon, hogy megosztok-e. Hogy ADOK-e, hogy hozzáréhető vagyok-e, hogy az ŰRT is vállalom-e. … Ezért KELL tehát megosztani az ötleteket, ezért KELL megosztani mindazt amit ADNI tudok, de ezért KELL megosztani a kéréseket is, és ezért KELL megosztani a lelki problémákat, és ezért KELL megosztani bármit, aminek Teret akarok adni az életemben. … ezért. Mert Boldog csak így lehetek.

Végül, igen, EZÉRT csinálom, ERRE Tér a Szívesség Közösség.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone Öröm, ha megosztod!