A pénz okozat. Rendje, hogy a tágabb és nagyobb felé áramlik a szűkebb és kisebb felől. Tehát a hasznosulás irányába, ahogy jobban, ahol, akiknél, aki által. Minél több megy az egyén felé, annál felelősebb. Nem a pénz mennyisége okán. Hanem a felelősség mértékében megy a pénz. Amire, nem, Hollywood nem ellenpélda, sem az OTP vezérigazgatója, sem a drogbárók. Mert Adnak, mind, olyat, amire emberek tömegeinek szuverén döntésük alapján valódi igénye Van, cirkusz, hitel, kábulat, ami az életükben valóban időszerű tehát, mely okból a pénz Rendjének tökéletesen megfelel a feléjük való kiegyenlítő áramlás. Mert Hasznosul. A Hasznosulás mércéje nem az abszolút Helyes, hanem a Most Időszerű. Hogy mire van valóban szüksége az embereknek, mi az, ami a következő lépésben őket ma segíti, milyen tapasztalás. Hogy ez gyakran, sőt a többség számára még a kiszakadtság és válság mélyülése? Igen. A sötétségen át KELL menni. Ezért Van, Kell a drogbárónak sok pénze legyen, ezért Igazságos, mert megfelel a Rendnek, mert Ad, akár tetszik ez az “erkölcsösöknek”, akár nem.

A pénz felelősség.

Felelősségem hova adok pénzt, mit segítek. Főszabály szerint Tanít, akinek adok. Oda KELL adjak, ott gondoskodom, ahol tanulok, azonban az emberiség nagy része erről még abszolút nem tudatosan, hanem szükségletek, függések, félelmek mentén dönt. Szűk-séget érez, tehát Kell neki, tehát költ rá. Plazma tv, Nagy autó, századik Új táska, lakáshitel KELL, hogy férfinak-nőnek érezhessem magam. A vélekedés. Persze ettől még nem fogja annak érezni magát, de a tapasztaláson át kell menjen, hogy ezt megtudja. Mind átmegyünk, és közben pénzt adunk azoknak, akik által tanulunk, tehát NAGYON is hasznosak nekünk, minden eltérő vélekedés ellenére. Amivel nem azt mondom, hogy nem kellenek a pénzen megvehető dolgok. Hanem csak azt, hogy ez MIND okozat, lesz, végül, annak aki jól Van, aki a saját királyságába és királynőségébe beáll, aminek ország, tehát Ügy az alapja. A pénz áramlása ekkor áll majd helyre, mert a szükségletek lekopnak, tovább a kompenzáló leckék sem kellenek, amikor is a mérték ideje érkezik költekezés terén is el, és CSAKIS így és CSAKIS ekkor áll a pénz áramlása is az “erkölcsös” irányokba be.

Oda adj, ahol tanulsz – Kérj azoktól, akiket tanítasz!

Férfi Nőnek tehát. Nő gyermeknek. Ad. Közösség a Vezetőnek. Vezető a Bölcsnek, Bölcs pedig az Ügy, az Isteni Akarat egy általunk szolgált speciális kis részének szolgálatában használja mindazt a pénzt, tehát erőt, ami rajta át áramlik. Ez Van. NEM az övé. Senkié sem, hanem erő, ami áramlik, használni KELL, és azzal arányban használhatsz egyre többet, amennyire jól használod. Lásd drogbáró. Valódi igényt elégít profin ki. Itt és most ez sokaknak érték, tehát egyre többet használ. Akinél NEM jobb példa a Tanító vagy a Mester. Nem jobb, csak másik. Oda adok, ahol tanulok. Ami persze nem jelenti, hogy a Tanító ne tanulna általam. Tanul. De a Tanító általam tanul, és nem Tőlem, mert nem én mondom neki a tutit, hanem válaszok, csatornák nyílnak a kérdéseim, a jelenlétem hatására meg. Felelősség ez. Nagy. Pénzt fogadni is az, TUDD, hogy legjobb tudásoddal vagy köteles szolgálni, akitől pénzt fogadsz el. Drogbáró, spirituális mester, közösségi Vezető, Nő, a funkció ugyanaz. Hogy tehát Lépni segít. Segítünk egymásnak. Ezért vagyunk itt. Választok, adok azért, amit kaphatok, a másik pedig fogad, és szolgál azzal, amit ő tud adni. Nagy dolgok ezek. Ahol a szükségletek béklyójából való továbblépés, tehát a pénz Rendjével való harmonikus illeszkedés a Helyem és a Funkcióm, tehát az alapok, tehát a Férfi-Nő szerepek tisztázásával kezdődik.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone Öröm, ha megosztod!