… Fontos számomra visszavonulásban lenni. … Folyamatosan. … Figyelem. Önreflexió. Lehatárolás. Változtatás. … A próbálkozás másik oldala. Ez. Hogy gyakran beleütközöm a Világba … újra és újra … a cserép, ami ÉRTEM van, még ha nem is értem épp … és fontos tanulnom ebből, mindig lehetőség metszenem le-le-le ami nem működött, ami nem az én tehetségem tehát, és Nőni, FELFELÉ, tovább, az Én Irányába … ami könnyedjátékos.

… nem megalkudni eközben legnagyobb kihívás.

NEM szabad megalkudjak. … szabad, de zsákutca, mindig válsághoz vezetett … mint tapasztalat érték, de el is kerülhető … tehát az egész jó is kevés. NEM elég. Nem AZ. Nem Én. … Sosem vagy már nem. Mindegy. … Ami Igazán Lelekesít … AZT időszerű csináljam … ami ÖRÖM … ami Boldogság nekem és a Világnak körülöttem … ami Most időszerű … és csakis Azokkal … és csakis Úgy.

… nincs jobb mércém, mint a gyümölcs.

Azt időszerű csináljam, ami örömteli, könnyed, játékos – és mégis csodákat eredményez. … amibe belebizsergek, amiben megáll az idő … amiben NEM gondolkodom … amiben növekszem, és amivel másokat is növesztek … csak AZT … amiről nem is feltételezem, hogy tehetség, hogy így csak én tudom. … Épp ezért. … épp mert nem tudom, hanem velem született … képességem, dolgom, küldetésem, misszióm, Személyes Utam … MIND zsenik vagyunk valamiban … EZT időszerű felfedezni … amit már az óvodában is játszva csináltunk.

… hiszen boldog is csak ezzel arányban lehetek.

… amennyire megvan az egyedi funkcióm … ha a sok mi nem között már érzem, hogy kb. mi igen … ha EZT fel merem vállalni … ha a felvállalás által már növekszem benne … ha ennek révén már kezdem értékelni magam … ha így már egyre kevésbé kompenzálok más és több mutatásával … akkor, ezzel arányban tudok Valóban Kapcsolódni … mert ezzel arányban van magammal nyugalmam … ezzel arányban tudok másokat elfogadni, másokban megbízni … magam örömmel alárendelni … másokat szeretni … tehát: Boldog Lenni.

… megérzések és önfelvállalás Kulcs és Kapu – Kapcsolódni a Megváltás.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone Öröm, ha megosztod!