PATKÓ ÉS PATKÓSZEG VAGYUNK.

… a Férfi és Nő patkó és patkószeg … ló a család … lovas a közös alkotó élet, a MI, amit MI adni tudunk … sereg a Közösség … az ország az Ügy, a Közös, amit Szolgálunk … és IGEN, csata, sőt háború van … és igen, az EGÉSZ elveszett, ha az alapoknál nincs Rend … ha a patkószeg nincs jól beverve … az egész veszélyben, ha a szeg patkónak, a patkó lónak, a ló lovasnak, a lovas seregnek, a sereg országnak képzeli magát.

… ez A kihívás ma.

Az önkép, az önfelvállalás, a Rend. … és csak egyet kell visszalépjünk az örömteli megoldáshoz … szelíden és alázattal … patkó és patkószeg vagyunk … Férfi és Nő … fontos és értékes … MIND … hiszen rajtam-rajtad-rajtunk múlik a család, a lovas, a csata, az ország … és az Egészet veszélyeztetem, ha többnek, másnak képzelem magam … patkók és patkószegek vagyunk … Vas … Ember … minden “több” csak vÁLSÁG.

Fontos persze észrevenni, hogy a Férfi a patkó és a Nő a patkószeg. … a Férfi aki az úton, a kövezeten, a külvilágon, KÜNN állandóan csiszolódik, aki a Család, a Közösség, a sereg, az ország Terhét viseli – de a NŐ odaadaása a kapocs … a Nő odaadása, szeretete, bölcsessége, EREJE, ami a patkót és a lovat ÖSSZEtartja, a Nő tehát állandóan erős, BENN … mert a Nő szegezi, TARTJA a Férfit a Lóhoz, a Helyéhez, a Szolgálatához az Ügyhöz.

Végtelenül fontos ez. Az alázat. Az odaadás.

… ahogy az is, hogy a Férfi ehhez be KELL fogadjon … a Nőt … át KELL engedje magán, csak így kapcsolódhat, csak ÍGY rögzülhet-hasznosulhat a Férfi … csak így kerülhet a Helyére … ha FÉR belé a szög, ha ENGEDI magát odaszegezni … a Férfi Egó Keresztje. Ez. … de az újjászületése is … mert Boldog, Kiteljesedett, valóban Alkotó, funkciója szerint hasznosuló másképp nem, CSAK szegezve lehet.

Aztán az is fontos, hogy a patkó magában csak patkó. Nincsen kész. Nincs még a helyén. A NŐ a patkóval ló és lovas lehetőségek közül választ … talán sereget is, de ország igazából csak Egy van … még ha látszólag átmenetileg még többnek is tűnik … a NŐ belelát a jövőbe. LÁTJA a lehetőséget. Látja, érzi, TUDJA, amit a fiú, a királyfi magáról még sejetni sem mer … a NŐ VÁLASZT … és a Hite és a Bizalma és az Odaadása által születeik a Férfi azzá, akit ő már rég látott.

Így működik ez.

… és igen, végtelen nagy Alázat és Odaadás kell hozzá. … Ezért van a NŐK kezében a világ sorsa. A NŐ, ha képes magát odaadni, a Férfit kitölteni, emelni, születni segíten, ügyhöz, helyhez, családhoz, közösséghez szegezni, akkor VAN Rend. Akkor van megmenkülés, megváltás … egyéni, családi, közösségi, világ szinten is.

… nem véletlen tehát, hogy a Nők előbb „spirituálisak”.

A nagy kérdés immár „csak”, hogy mihez kezdenek ezzel … várják tovább a hozzájuk méltó „kész” Férit … aki ugye nincs … vagy képesek-e kincseieket immár hasznosítani. Képesek-e választani, adni, áldozni magukat, egy magában esendő, de Velük Valódi Csodákra képes FÉRfinak.

A Nők kezében a világ sorsa.

… de ugyanebből fakadóan más sorrend sem lehet. … A NŐnek lova és lovasa, tehát helye és hivatása sem lehet előbb. Mielőtt patkót és lovat választ. … a Patkó és a Ló meghatározza a hivataását … hiába próbál magában karriert építeni … az csak felkészülés mindaddig, míg patkót, Férfit nem választott … mármint fiút … akivel együtt, a kopás, a Lóért, Lovasért, Országért vívott kopás által szentelődnek Férfivé és Nővé.

.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone Öröm, ha megosztod!