A szex mint tánc jó, mint út, mint folyamat, tölt, de a mérték fontos, céllá nem lehet, mert ha felrobbanok, lemerülök, írtam már erről, majd újra, és előadásban is elmondtam, hogy Férfiként így élem meg. Az egyensúlyi ponton múlik, hogy túlengedem-e magam, pontosan tudom, mindig tudom, hol van, és ha igen, akkor utána instabillá válok, már nincs visszaút, láncreakció indul, épp mint egy atomreaktornál, bombává válok. A kihívás ebben, hogy nem elég, ha tudom, hatalmas jelenlét is kell hozzá, hogy ne billenjek át, ami nehéz, különösen, míg a kapcsolat új, a Vágy friss, és ha korlátlan az idő, egyszer, kétszer, ötször még megállok, de az energia halmozódik, feszül, míg végül robban, és akkor mindent visz, sőt, annál nagyobb a pusztítás, minél tovább vártam, járni alig tudok, ha soká.

Másrészt a nő segíthet, az Nő, aki segít.

Először is azzal, hogy nem célja az orgazmus, az enyém semmiképp, de lehetőleg a magáé sem. Akkor marad jelen, ő is, akkor nem csukja be a szemét, akkor nem tűnik el a számára megszokott rutin mozgásban, tehát az állatvilág automatizmusának süllyesztőjében. Fontos ez, nagyon. A szeretkezés kulcsa a jelenlét, aminek kulcsa a nemakarás. Minden más csak dugás, sőt, önkielégítés, gyakran volt ilyen érzésem, hogy használom a nőt, és magam is csak a segédeszköz vagyok.

Figyelem a jó szex kulcsa.

És értem, hogy sokak szerint nem így van, hanem az ösztönök szabadjára engedése a lényeg, számomra is az volt, soká, de nem. Fontos a totális önfelvállalás, hogy a szexben azonnal tegyem, ha bármit érzek, ne gondolkodjam, igen, de van tovább, a figyelem, hogy közben jelen maradjak, mert ha mindketten figyelünk, úgy kevésbé bukunk el, akkor működik, csak akkor működhet az atomerőmű, hiszen hűtés is kell hozzá, nem csak a maghasadás, sőt, valójában a hűtőelem kontrollálja a folyamatot,

a Nő játszik rajtam.

Ugyanis hűt. Azzal, hogy hűt. Sőt. Tovább is van, mert a Nő nem csak, hogy lassul, és megáll a robbanás előtt, hanem folyamatosan szívja is fel, nyeli magába az energiát. Van ilyen élményem. Mély légzés, jelenlét. A nő nem csak a hűtőelem, de az elektromos hálózat is, aki elvezeti az Erőt, ami termelődik, és tárolja is, és aztán ezt adja vissza részben nekem. Elektromos hálózat és akkumulátor, aki a szeretkezés során általam töltődik, amit a hétköznapokban ad utána tovább és vissza. Szép ez. Forrás és fogyasztó dinamikus tánca, ritmikus, mint a be és kilégzés, ahol a Nő nekem támaszom, konnektor, egyetlen területet kivéve, és az a szexualitás, ahol ő merít belőlem, mint a be és kilégzés váltjuk a szerepeket, nappal adja vissza, amit éjszaka kap, kívül, amit belül, lentről, amit fentről, folyamatosan, perpetuum mobile …

Ne törj hát orgazmusra, hanem töltődj!

… amit érteni kevés, tapasztalnod kell, lassulj tehát legközelebb, amikor Te vagy fölül, lélegezz egyre mélyebbeket, érezd a Férfit, a forrást, a maghasadást benne, és szívd fel magadba az erőt, gerincoszlopod mentén, lassan, határozottan, és engedd tovább, a testeden túlra is, szórd, szét, áraszd, amennyire tudod, Lásd, ahogy történik, és igen, fontos, állj le, amikor megteltél, ha nem megy tovább, hogy nehogy Csernobil legyen a vége, bár persze, nyilván, azt is szabad!

: )

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone Öröm, ha megosztod!