A TV2 vendége voltam ma reggel, potencianövelő szerekről beszélgettünk a Mokkában, és a bár értem, hogy a szexuálpszichológus szerint az erekció az egészségi állapot függvénye, és afrodiziákumok mindig is voltak, jó, ha vannak, mert a sikerélmény, az önbizalom növekedése szempontjából értéke van a potencianövelő szereknek, elfogadom, de összességében azt gondolom mégis, hogy a legjobb afrodiziákum a Nő. Sőt. Az átlag férfi számára kimondottan NEM a Viagra a válasz. Hanem az őszinteség. Személyes tapasztalatom, hogy erekciós problémám egyetlen esetben volt, amikor nem kívántam a nőt, hanem megfelelni próbáltam, neki, a helyzetnek, magamnak, hogy nehogy megbántsam őt. Fontos ez. Hogy egy Férfi, ha nem áll fel, akkor jó, ha továbbmegy. Azonban, és ez mégfontosabb, figyelem:

Továbblépni nem csak kívül, de belül is lehet.

Mert van az, igen, amikor azon jó elgondolkodni, hogy van-e ott még dolgom egyáltalán. Bármi is volt. MOST van-e? Vagy nem. És akkor igenis menni, tovább, a külső világban, ha nem. DE ez csak az egyik eset. A másik, a talán fontosabb pedig BELÜL továbblépni. Magammal való őszinteségben, önfelvállalásban tehát, mert ez a másik, ami gyakran zavart okoz, ha magamat nem érzem férfinak. Én például évekig rejtőztem Nők elől, az engem Valóban Vonzó Nők elől, és szeretői viszonyaim voltak csak, mert magamat nem éreztem valódi, alkotó, erős, szeretetre, tehát gondoskodásra képes Férfinak, tehát zavarban voltam tőlük, kimondottan kerültem az olyan helyeket, ahol találkozhattam volna velük, ami egy házasság vagy egy párkapcsolat esetében nyilvánvalóan a hitvesi ágy, mely esetben, igen, részben persze a Nőnél is a válasz, mert megnyílni, változtatni az ő elfogadásával, hitével, támogatásával arányban jobban képes a Férfi.

Harmadrészt persze a Nő maga is változtathat.

Szexus, vágy, erekció az érzékek szintjén indul, értelemszerűen, tehát fontos az inger, annak módja, erőssége, és ha egy nő valóban Akar, ha nem retten az egó kockázattól vissza, hanem tényleg mindent bedob, akkor végül persze, hogy szinte esélytelen vagyok. Hmm. Játékszerek vagyunk értő Nők kezében, sőt, hangszerek, valóságosan, és ez a művészet, ami a férfin való játék igenis gyakorolható. Sőt. Szabad. Sőt. Helyes, ha egy nő ezt gyakorolja, neveltetés ellenére akár. A nő ugyanis részben ettől is az, Aki, Nő, hiszen a megerősítés, Bizalom, támasz nyilvánvaló módja az éjszaka, a szexus, a fizikai síkon való befogadás. Is. Ami NEM adottságok dolga. Sokan rejtőznek az adottságaikra való hivatkozás mögé, hogy ők nem olyan szépek, holott ez sosem igaz. Hogy egy Nő mennyire Vonz az sosem csak a külsőn múlik. Saját tapasztalt ez is. A legváratlanabb helyzetekben a legváratlanabb adottságú nők tudtak már lenyűgözni, hogy érinteni, behatolni Azonnal Vágytam. Nem adottságok, hanem fellépés dolga. Önbizalom, őszinte önfelvállalás, ebben is, nincsen vonzóbb, mint egy magát őszintén vállaló Nő.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone Öröm, ha megosztod!