Ajánlatom van Számodra, ha esetleg eleged az olvasásból, hogy elgondolkodtatnak itt időnként dolgok, bejegyzések, gondolatok, sőt, úgy érzed, sokmindent, egyre többet Értesz, de mégsem Halad, ha nem érzed, hogy VALÓBAN haladna az életed, holott pedig sejted már, hogy merre a tovább, de mintha üvegfal választana el, szakadék, ami felett ugrasz, ugyan, próbálsz, de mégsem lendülsz, át nem jutsz, akkor: 

TAPASZTALJ velünk!

Legkomolyabban mondom, sőt, tanácsolom. Az ugyanis a saját tapasztalatom, hogy új helyzeteknek, tehát, igen, új embereknek amikor magamat teljesen irracionálisan kitettem, akkor gazdagodtam új élményekkel, ezek által pedig nem egyszerűen megértésekkel, hanem gyökeresen megváltozó reakciókkal, tehát a működésem változott tapasztalatok által magától meg, pont abban, amit

gondolkodva akartam, de nem sikerült megváltoztassak.

És másrészt kapcsolódásokkal is gazdagodtam így. Az életemben ma jelen lévő, tehát a napjaimat kitöltő emberek 90%-a az elmúlt öt évben érkezett, azóta, hogy elkezdtem egyszerűen csak elmenni oda, ami bármilyen okból vonz. Irracionálisan. A világképem, a munkám, a személyiségem, a kapcsolataim és az engem körülvevő emberek is MIND ennek hatására változtak meg.

Gyere tehát el holnap,

ha megérint, akár csak minimálisan is az Együgyű Találkozó. Bemutatkoznak majd a játékterek, beleértve a férfiaknak és nőknek szóló csoportokat is, megismerkedhetsz velük, velünk, ha bármi érdekel, vagy csak megnézheted én létezem-e, de a lényeg, hogy kapcsolódunk, új emberekkel, magunkat mutatva, és persze megfigyelőként sarokban ülni is ér, bár nem tudom garantálni, hogy valaki ne lépne oda, és szólítana meg. Én pl. szoktam ilyet…

: )

Az első alkalom egy hónapja volt, 70en jöttetek, és nagyon jól sikerült, képek itt. Azóta beindultak a csoportok, Harcosok Klubja már négy volt, Bölcsek Köre kettő, plusz ELmondom és Serpa találkozók, VAN tehát tapasztalat, mesélünk majd, sőt, Lovagi Torna is indul hamarost, és az átfogó irány, az Együgyűek Társasága is tisztult, például a szervezeti forma, szó esik erről is, hogy merre megyünk, miért és hogyan.

 

A Meghívó

Közösséget ígértem a Bolondok Estéje előtt, és szerintem jól haladunk, sőt, a legjobb úton vagyuk, épp így, Együtt. Folytatás időszerű tehát, immár Együgyű Találkozó néven, aminek lényege, hogy a különböző játékokban résztvevő, vagy azok iránt érdeklődő emberek találkozunk itt össze.

Hasonérdeklődésűek.

A Találkozóra férfiak jönnek, a Harcosok Klubjának tagjai, és nők a Bölcsek Köreiből, Serpák, Szívesek, ELmondók, KÉPesek, JátékMesterek és újak, és kíváncsiak is, akikkel kapcsolódni lehet.

18:00 – érkezés
18:30 – játékterek rövid bemutatása (Felelősök)
18:45 – együgyű helyzetkép (István)
19:00 – kapcsolódás (Mi)

Áttekintés rólunk: http://egyugyuek.org

Szeretettel várunk ha résztvettél már, de akkor is, ha eddig még nem, hiszen a „régiek” sem régiek, friss még ez az egész, az ismerkedés, abszolút időben vagy.

: )

Örömmel,
Joós István

A HELYSZÍN

MagNet Közösségi Ház
Andrássy út 98., Budapest, 1062

FACEBOOK

Facebook esemény ITT.
ÉR másokat is hívni… : )

 

MEGLEPETÉS

Lesz.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone Öröm, ha megosztod!