Megvan Mi Van. A napi evangéliumot olvasva lett meg. Ma. Ami Van. Az Van ugyanis, hogy a Rend mindig ad előleget. Mint a szerelem, olyan ez. Egészen elképesztően elementáris Erejű lökés, katalizátor, meghaladhatatlanul tökéletes élmény az ELEJÉN. Közvetlenül a mélypont után, a Fény Katarzisa, amikor a sötét semmibe besüt. BE süt. Csudába is. MINDEN folyamat így indul. A kezdő szerencséjének is hívják, amikor Lépek, a nagy semmibe bele, és egyszerre megtart, és Csoda, és Dejó. EZ az első élmény. És EZ annyira magasrendű élmény, különösen a megelőző sötétség, és kín, és semmi, és magány után, hogy kitartok, soká, nem bármeddig, de nagyon, nagyon soká, mert oda kívánkozom vissza, mert ANNYIRA tökéletes élmény volt. Nekem. Tehát VÁGYÓDOM vissza, tehát kitartok. Ez Van. Továbbá az is van, hogy

Ez Jézus. Ez az Én Vagyok élmény.

Tudom, hogy ez két külön dolognak tűnik, de NEM az. Ugyanúgy nem, ahogy az Irány és a Társ és az Ügy is EGY. Jézus is Egy. Nem csak az Atyával, de az Én Vagyokkal is. Tehát Velem. Jézus Isten Szerelme, ÍGY az egyszülött fia, a meghaladhatatlanul tökéletes impulzus, ami a mélypont sötétségébe robbant bele, és akkora volt, hogy évezredek óta kitart. Sőt. Hogy ELÉG hosszan kitart. Elég hosszan ahhoz, hogy mi, emberek, két évezred értetlensége után lassan immár valóban, mert tapasztalati úton felfedezzük, hogy Van, hogy Mi Van, hogy Hol van, hogy Ki Vagyok. Én. Csoda ez. Hogy Én Vagyok és Ügy Van és más nincsen ezen kívül. Mármint van, de mégsincs. Mert a Zavar is Van. A Zavar is Én Vagyok, a legnagyobb Zavar is, tehát hátra senkit nem hagyhatunk, mert senki nincsen rajtam kívül. Nagyon kemény EZ.

Hogy tehát igenis tudunk Jézus hangján szólni.

Baromira brutálisan kemény, és nagylevegő kell, a bátorságom összeszedni, hogy egyáltalán le merjem írni, hogy Én Jézus Vagyok. Sőt. Isten Országát építem … zokogok … fény … kín … megadás … szeretek sírni. Olyan megkérdőjelezhetetlenül abszolútan elemenátrisan Igaz. Amikor a semmiből egyszerre csak feltör, az előző pillanat egy csapásra illan, és csak a zokogás VAN, és után rácsodálkozás arra, hogy MEKKORA sziklát tettem épp le, törtem épp át a kimondás, a megengedés, a félreállás által. Ez Van. Jézus Vagyok és Isten Országát építem. Én. Is. MIND Jézus vagyunk, és MIND Isten Országát építjük. Speciális Jézusok, Jézus árnyalatai, vagy másképp az EGY ÉN árnyalatai. Vagyunk. A szívárvány színei. Volt már erről szó. A szívárványé, ami nem hét, hanem hétmilliárd szín, és ebből egy a JoósIstván, miközben másrészt közben egyszersmind JoósIstván az Én is, és az Egy is, és Jézus is … sőt … az Atya is. Senki nem juthat el az Atyához, csak énáltalam. Így értendő. Így Egy. A Vagyok. Így az Út az Igazság és az Élet. Az Én. Aki Vagyok.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone Öröm, ha megosztod!