Szeretett Mind!

Néhány gyors hír férfi-nő témában, mert nagyon beindultak a dolgok…

1.
A bolondok napi felhívás nyomán 15 városból 25 jelentkezés érkezett (!) olyanoktól, akik férfi Törzsasztalt vagy Női Kört esetleg szerveznétek, kezdődik a munka. Következő lépésként holnap levél megy a jelentkezőknek – ha részt vennél ebben az első folyamatban, akkor a napokban érdemes jelentkezz:

› noikorok.org – nyitókép javítva
› torzsasztal.org – jelentkezési form javítva

(Fontos, hogy a kérdés nem az, hogy szakképzett csoportvezető vagy-e, hanem, hogy tennél-e abba szívesen munkát, hogy Nálatok helyben Ego Jóga közösség szerveződjék – férfi törzsasztal és/vagy női kör –, szeretnél-e ilyet magatoknak. A feltétel okkal nem a csoportvezetői tapasztalat, hanem a tiszta szándék.)

2.
A tavaszi férfi és női workshopokba már csak 3-4 hely van. Ezt akkor ajánlom, ha abban szeretnél tisztán látni, hogy az utadon hol jársz és főleg, hogy mit tehetné, és hogyan hátráltatod magad. Még én tartom, de már látszik, hogy nem biztos, hogy soká csinálom. Ajánlom, ha tennél magadért. És akkor is ajánlom, ha esetleg érdekel a szervezői részvétel, mert erős alapot ad a közös munkához.

› Férfi Workshop – indulás: április 8.
› Női Workshop – indulás: április 10.

3.
Női szervezők számára külön Női Kört hirdettem meg, ami április 18. csütörtök délután 6-kor találkozik először. Ez kifejezetten azoknak szól, akik más nőknek női kört szerveznek – férfi szervezőket váró férfi törzsasztal a váltó csütörtökön találkozik (info a jelentkezőknek e-mailben megy).

4.
Megalakult a csoportszervezőket segítő munkacsoport, amiben olyan társaim vesznek részt, akiknek bőségesen van tapasztalata csoportvezetésben és csoport szervezésében is. Munkánk eredményeként háttéranyagok készülnek szervezőknek (pl. felkészüléshez checklist, levezetéshez sorvezető, meghirdetéshez segítség, téma-katalógus, stb.), és kérdésekkel is elérhetők vagyunk. A célunk, hogy sikeresek legyenek az Általatok induló csoportok.

5.
Megnyílt a lehetőség, hogy tapasztalataitokról videókat készítsetek az én YouTube és Facebook csatornámra. A „DO MORE” sorozat lényege, hogy olyan témákkal mutatkozhasson bárki be, amiben van tapasztalata, és amihez a mondanivalója mások számára így érték. Nem ígérem, hogy minden beküldött videó megjelenik. De az biztos, hogy ami (1) sokakat érintő kihívásról szól, (2) egyenes, bátor és őszinte, (3) érthető tennivalót tartalmaz: az igen.

Nem tudom hova tartunk, de jó érzés nagyon, hogy belevágtunk, és haladunk. 🙏

A feladat nagy.
Jelentkezz, ha segítenél!

Jó munkát!
István

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone Öröm, ha megosztod!