Tapasztalatom, hogy sokaknak van elege a nemek közötti értelmetlen harcból. Egyrészt. Másrészt, hogy az általam is képviselt Férfi-Nő egységgel, tehát közös ügy által való közös továbblépéssel sokan értenek egyet. Harmadrészt, hogy a világ nagy része még nem, mely okból ezzel kiállni jelenleg még nehéz. Negyedrészt pedig, hogy együtt éppen ezért könnyebb, együtt erősebbek vagyunk. Mely okból most tehát szólítalak, hogy immár mondd is el, ha az enyémmel összecsengő tapasztalatod van!

Két okból kérem ezt. Egyrészt, mert nők számára sokkal könnyebb más nők saját tapasztalataihoz kapcsolódni, mint egy férfi gondolatait befogadni, sokaknak nem vagyok igazán érthető, akiknek Te az lennél – és másrészt, mert olyan nagyon jó lenne, ha a világkép jelentőségét a Ti személyes hangotokon, tehát a személyes tapasztalataitokon keresztül is bemutathatnánk.

Sok visszajelzést kaptam az elmút években, de nyilvánvalóan nekem szóltak csak, ezért most arra hívlak Benneteket, hogy osszatok nyilvánosan is meg. A fenti két okból. És mert önfelvállalás Az Út.

 

Módja ennek több is van:

  1. a Bölcsek Közössége fogad megosztásokat, a beküldésre külön internetes felület épült, ezen keresztül akár Anonym, tehát név nélkül is jöhet,

  2. ha nekem korábban már írtál, akkor egy rövid levél vagy Facebook üzenet is nagyszerű arról, hogy ebből mi nyilvános, ami ezután ugyanoda, a bolcsek.net oldalra kerül,

  3. ha érzed magadban, hogy a világképedet nem csak írásban, de akár személyesen is szívesen vállalnád, tehát rendelkezésére állnál másoknak női témákban, akkor Női Kör szervezőnek is várunk.

 

Hát így. Mert, igen, úgy érzem, időszerű megmozgatni az állóvizet, és egy „habókos blogger” első fecske bár lehet, de igazán ereje, és példa értéke, tehát könnyen választható az alternatíva csakis akkor lesz, ha mások, ha Te is kiállsz mellette.

Nos?

Nőkért, Férfiakért és a következő generációért.
Szólalsz-e? :-)

 

Derű,
István

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone Öröm, ha megosztod!