A Lovagi Torna előtt, a hétfői Bölcsek Köre nyomán merengek. Hogy mennyire időszerű ez az egész, mármint nőknek mennyire az, mert férfiaknak nagyon. Nekik nagyon jó. Harcosok. De a nők többségnek, ezt látom, bármerre is nézek, hogy a nők messze túlnyomó többségének nem rendet kéne tanulnia, egyáltalán, hanem épp még a Vágyaikat követni, Nő-s-Ég-üket, tehát nagyságukat, csodálatosságukat, Erejüket felfedezni és ünnepelni, előbb, mely okból számukra nagy része annak, amit én csinálok nem releváns. Sőt.

Csapda.

Ezt látom. Hogy sokakat hátráltat az értés, mert azt hiszi átugorhatja a mélységet, hídnak képzeli amiket írok, hogy akkor majd szépen működik eszerint, megpróbálja, sőt, pontosan követi, a hídon át, és akkor az jó lesz. De nem. NINCS híd. A mélységek, vágyak, önző célok kiégésének, tehát kiégetésének, tehát kiélésének az eredménye mindaz amiről írok, a valódi megadás tehát, eredmény, csakis eredmény lehet, hogy az ember eljut oda, Férfi és Nő születése, amihez igaz ösvény csak egy van, a mélyponton, tehát

a Vágyak Égető Poklán ÁT

vezető saját tapasztalat. Hmm. Ez az egész blog is kérdéses tehát, mert keveseknek valódi érték, akik már becsapódtak, valóban, akik onnan felfele jönnek, nekik, ráismerni, igen, nem egyedül lenni, segít, de a többségnek csapda, akiknek még zuhanni, önfelvállalásban, önzésben, elszakadásban, öntörvényűségben továbblépni lenne időszerű, tehát Dolga, hogy így hasonló megértésekre jussanak, ami helyett, épp ellenkezőleg, engem, és a világképet halogatásra használják, mert valódi megadás helyett, az addig elvezető félelmetes tapasztalások, helyett, egó projektet csinálnak abból, hogy megpróbálnak így élni, az itt található szavak, a racionális megértés mentén. Lehetetlen.

Nem lehet Akarni így élni.

Lehet, de nem lesz Igaz, nem lehet az. Hanem önbecsapás. Világkép és életvitel valóban változni csakis tapasztalás, tehát a belehalás, tehát a kiégetés, tehát a Vágyak követése útján tud, a Vad Lovat, aki Vagy, IS vagy, a Vágyak, radikális önfelvállalás féktelen ösztönlovát szőrén megülve, EZ az egyetlen út, a szakadék, ami valódi megadáshoz, tehát életmódváltáshoz, tehát összhanghoz, tehát egységhez elvezet. Hmm. Menj hát, LÉPJ innen, ki, tovább, nem kell ez neked, nagyszerű, hogy megpihentél itt, de most Indulás TOVÁBB, figyeld, fogadd el, engedd meg, a VÁGYAID, Igen, csudába is, bármi is az, Kövesd, Merj, TAPASZTALJ mert kiszolgátatott maradsz, tehát boldogtalan, míg magad fel nem fedezed.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone Öröm, ha megosztod!