„Forradalom van, itt és most, utcai harcok, ugyanúgy, és fiatalok, és lelkesedés, és Hősök, és igen, emberek halnak bele, ugyanúgy, most is – csak mindez most belül zajlik. Az Önfelvállalás Forradalmát éljük, BELSŐ személyek dulakodnak, élnek, halnak.  A legkisebb királyfi és királylány gyermeki Bátorsága, Bizalma, Hite feszül a Minták, a Félelem, a Látszat megszokása, a biztonság illúziójának húgymeleg idillje ellenében, sőt, a Külső elnyomó is Jelen, a Belső Forradalomban, a Külső Terror, és belép, amikor már majdnem sikerül az áttörés, mindig belép, a Világ, a Közvélekedés, az Akol, a “mit fognak szólni” és a “miből élünk majd” rettegése … kívülről … míg észre nem veszem, hogy ezek is csak Belső ítéletek.” – egy évvel ezelőtt írtam ezeket a szavakat, október 23., épp egy éve, és hogy félreértjük a szabadságot, oda jutottam a végére.

De azóta az is kiderült, hogy a fentiek csak szavak.

Hogy lehet szép szavakat írni, sőt, Igazakat is, de végül a lényeg, a felelősség, hogy Tenni mit teszek. Én. Ma. Be hova állok. Pontosabban, hogy megteszem-e ma, amit ma, most, időszerűnek érzek. Az írás nekem ilyen, de gyakran van tovább, na azt is megteszem-e, vagy csak beszélek róla. Cselekednem kell. Ami másrészt nem is kényszeres, hanem megengedő. A mágikus Legyen. Na ennek a Legyennek az örömével hirdetem tehát most az Önfelvállalás Játék oldalt meg: envagyok.net. Legyen. Pont egy hónapja érkeztem a zarándolatról haza, szeptember 23., és ez az egyik nagy kincs, amit őrzök, hogy továbbra is vállaljam, tegyem, lépjem, amit időszerűnek érzek, bármilyen ijesztő, vagy irracionális is. Mert az. Amúgy. Változatlanul. Indítani félelmetes, hiszen persze, hogy „nincs kész”, és „lehetne jobb”, és „mit szóltok majd hozzá”, de másrészt feszít, jön, engedem tehát, szeretettel, a Játékot és az Akadémiát.

Továbbá …

Ugyanis van tovább is, de a rész már csak előfizetőknek látszik, egyelőre még csak Nektek, az Akadémia itt, teszt üzem, és a harmadik újdonság pedig a Menedék projekt. Igen. Komolyan gondolom – és igen, komolyan öröm a visszajelzésetek. Bármely témában, bármely csatornán. :)

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone Öröm, ha megosztod!