Fura a halál közelségÉNEK ÉLMÉNYE. mintha magasabb és tisztább nézőpontba emelné az embert. Én így éreztem. És aztán azt is éreztem, hogy le kell írjam, amit látok, mely okból Angélának pötyögtem az alábbi levelet március 29. délután.
 
Az életveszély elmúlt, A KÉP MAI. Köszönöm a sok-sok üzenetet, bátorítást, imát, segítséget!

 

Remélem, hogy minden rendben lesz. Én is. Igen.

Másrészt pár dolog, ha mégsem:

1
Nagyon szeretlek. És nagyon hálás vagyok Neked. Mindenért. Tudom, hogy kegyetlenül nehéz Számodra velem. Csoda hogy bírod még.

2
Annát is nagyon szeretem. Végtelenül hálás vagyok Érte, és büszke vagyok Rá. SZERESD nagyon. LEGYÉL vele őszinte. BÁTORSÁGRA neveled, hogy MERJE a saját útját követni, minden és mindenki, akár a szülei ellenében is. Találja meg az élete értelmét! Csakis így tudja.

3
Humania: a lényeget leírtam. Csinálják meg. Menjen ki az első változtat, és figyeljenek az emberekre és tökéletesítsék, és javítsák. Én is így csinálnám. Kell majd vízionárius hozzá, konkrét ember. Meg fogja mutatni magát. Addig vezesd Te, vagy akire Te bízod. Jó ötlet lehet a közösségben pályázatot hirdetni erre, alkalmasság és vizió alapján értékelni. Bízz a megérzéseidben! Jók. Ezért vettelek feleségül.

4
Énakadémia: kész. Itt jöttem rá, hogy kész, csak néhány kis utolsó simítás kell: (1) az éves tagságba tegyenek havi fix eseményeket, amik éves tagoknak ingyenesek, ezen belül kell havi Enakademia Est és kötetlen program is, a meglevő Zoomok mellé. (2) A szakértők és mentorok kezdjenek el személyesen és ingyenesen (!) elmenni, ha legalább 10 tag hívja őket. Úgy csinálnám, hogy 1 km / résztvevő a feltétel, tehát ha 100 km-t kell menni akkor 100 ember legyen résztvevő. (3) Az árakat emeljék a helyükre: havi tag: 9900 – éves tag: 79900 – támogató tag: 250000. (4) Ez az árazás magas minőséget ígér, amit tudnak is tartani. És ha tudják tartani, fizetni is jobban tudnak majd nem csak maguknak, de az önkéntesek vezetőinek is. És kész. Ezen felül csinálják, amit az idei újdonságokkal már elkezdtünk (előszoba, ingyenes regisztráció, mentor fókusz, csoportvezető toborzás). Móni ezt le tudja vezényelni. De aztán vezető kell, aki nem Móni. Találjátok meg. Felügyeld. Mert a fő tulajdonos utánam Te leszel. Utánad: Anna.

5
EgoYoga: Móni ennek a vezetője. Mindenki más neki ebben segít, de tiszta kell legyen, hogy tőlem ő veszi át. Tudni fogja a módját. Az EgoYoga egy mozgalom. Szellemi hagyomány, aminek nincs tulajdonosa. Én az alapítója vagyok. Vezetők követnek majd engem, akik maguk közül választanak utódot.

6
Gondolataim, írásaim, videók, kurzusok: a Tied. Anna öröksége. Remélem, hogy egykor látja majd az édesapját annak, aki vagyok.

7
Minden egyéb: a Tied. És utánad Annáé.

Köszönöm, hogy Társamul szegődtél.

A Jóisten egyik legnagyobb ajándékaként éltem meg a Veled töltött időt.

A családomat szeresd kérlek!

Én is nagyon szeretem őket, és nagyon hálás vagyok nekik, de nem írok most külön levelet.

Úgy érzem, hogy a jó harcot megharcoltam, és ha eddig tartott a pálya, én elfogadom.

Elégedett derűvel,

István
a Te férjed

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone Öröm, ha megosztod!