Gyakran szembesítenek engem keleti bölcsekkel, most épp Mooji egyik előadását küldte egy kedves olvasó el, hogy erről mit gondolok, hogy ő mintha mást mondana, hiszen szerinte nem egymásnak, hanem Istennek teremtettünk, és önmagunkban kell teljességre jussunk, így tehát ne engedjünk a másik nem iránt érzett kísértésnek, mert akkor kiszolgáltatottak leszünk, hanem vegyünk magunkon erőt, és őrizzük a rugalmasságunkat, és tartsuk az egyensúlyt, és járjuk a saját utunkat, hogy ehhez képest hogyan áll meg, amit én képviselek.

A válaszom, hogy egyetértek vele.

Ha valaki már semmit nem akar, csak az igazságban lebegni, ahhoz valóban nem kell társ, lehet önmagában teljes, akkor valóban tekintheti magát úgy, hogy ő Istennek és nem a férfiaknak vagy nőknek teremetetett. Én azonban nem tartok itt. És amíg ez nincsen így, tehát amíg az embernek célja, dolga, amíg bármilyen törekvése, Vágya van, amíg a világon változtatni, ahhoz hozzátenni Akar, addig jó ezzel szembenézni, sőt, magam ennek, hogy ez bennem így Igaz megadni, és belevágni, tehát Lépni, akár irracionálisan is a Cél felé, ma, most, amíg a Vágy, az akarás tart, addig elkerülhetetlenül szükséges. Innen és ezért a Harc. Amíg Akarat, amíg Vágy van, addig Harc is, tehát halogatás is, tehát szenvedés is. Ha nem teszem. Ha nem jól teszem. Kapcsolódás a Rend. Amíg az embernek Vágya, Akarata, tehát Dolga van, addig kapcsolódnia is kell, és ezért nélkülözhetetlen a Férfi számára a Nő, akivel egymáshoz teremtettünk, de nem egymásnak, tehát nem öncélúan, ez fontos, hanem a Dolgunk, közös Ügy közös szolgálatára, tehát, igen, Isten, a Mindenség, az Akarat, az Időszerűség részeként, annak zenéjére együtt, táncolva alkotni, valamint Szövetségesek, akik más Férfiak, akikkel az Ügy közös, és mind beleállunk, és velük ezért, tehát a közös Ügy okán és oltárán harcolunk. Együtt. Másrészt Nő esetében a Férfi kell. Aki az Irányt érzi, az Erőt hasznosítja, tehát a Kardot a világban forgatja, és közben gondoskodik és szeret, akit a Nő Hittel és Bölcsességgel támogat, és kellenek a többi Nők, akik őt támasztják, akikkel a kihívásait feldolgozni tudja, akiktől tanulhat.

Akarsz vagy sem?

Biztonság, Ház, Család, Gyermek is mind akarás, az Ügy másik oldala, a Harc eredményei, ha tehát Vágyod, akkor az akarás, és amíg vannak vágyaid, tehát akarásod, addig nem fog működni, amit a jógi tanít. Ezért kell, amit én képviselek. Hogy az akarásaidat, tehát vágyaidat így, együtt harcolva megélhesd, megvalósítsd, kiéld, kiégesd. Sikerre viszed vagy buksz, mindegy, mikor a Vágy múlik leszel a jógi tanítására alkalmas, ami az átlag ember életében az öregkor, Vének és Bölcsek a Férfi és Nő, Király és Királynő, tehát az Országépítés után születnek.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone Öröm, ha megosztod!