… örömmel jelentem, hogy töröltem a fix előfizetési díjakat az oldalon … továbbá immár a nem fix díj sem szükséges, mármint több fog látszani a bejegyzésekből, mint eddig … igen, tudom, hogy „bolond vagyok”, hogy az ember „kérje meg az árát”, hogy különben „sosem becsülik meg” … de nemérdekel … nincs szívem elzárni az írásokat … vagy bátorságom? esetleg jogom? … az biztos, hogy nem működött így … hogy a bejegyzések látszottak, de 500 / 3000 / 12 000 Ft előfizetési díj is volt … bár ketten küldtetek pénzt, ami nagy öröm volt, HÁLA érte, de a rendszer nyilvánvalóan megbukott … : ) … a logikus persze az lett volna, hogy kötelező előfizetés, és semmi nem látszik – de a teljesen abszurdat választottam, mely szerint minden látszik, és mégis van előfizetési díj is … ami … viszont … immár … Rajtad áll … tehát: ahogy érzed … bármit beírhatsz, TE árazol … mármint a 100 Ft minimum felett … nyugalmam van ezzel most … mert igenis kell kérjek, és igenis dolgom elgondolkodtatni ebben a témában … is … aztán még mindig kísérletezhetek hagyományos előfizetéssel, ha később, bármikor, mégis úgy érzem … nem valószínű … : ) … bővebben ld: előfizetés.

Hozzászólások csöpögnek, közben: „Örülök, hogy így döntöttél” … „mert úgy gondolom, hogy a lelki fejlődésünk Istentől kapott adomány,és így egy ajándékot bocsátasz áruba.”

Igen … csakhogy … Minden adomány Istentől jön, Minden szakértelem, a cselekvő két kéz is, amivel a bármit elvégzem … Isten … tehát MIND Istentől kapott adományt bocsát áruba, aki BÁRMIT áruba bocsát … hogy kell-e, igen, ez a kérdés, kell-e árat mondani, megkövetelni a viszonzást, vagy merjünk Bízni … EZ a nagy kérdés – erről szól az én kísérletem is … mert magától, örömmel ad, aki jól van, de aki nem, aki ki van épp billenve, aki a szűkösséget vél élni, az nem … ezért vannak árak a boltokban … még … mert az emberek messze túlnyomó része nincs jól, örömmel vinné-viszi, harácsol, anélkül, hogy adna a többség … ahogy én is a Wikipedia szolgálatait, éveken át, mielőtt először utaltam … FONTOS EZ … hogy NINCS ingyenesség … hogy egyre rosszabbul lesz, aki csak elvesz, aki nem ad … mert gyengül … NAGYON fontos ez … hogy kiegyelítés lehetőségét meg KELL teremteni … mindenütt … és nem is elsősorban, hogy nekem legyen miből kenyeret veni – hanem a másik miatt is, felelősség okán … bővebben a kiegyenlítésről itt olvashatsz.

… újabb hozzászólás: „Igen, de a LELKI FEJLŐDÉS szerintem nem lehet az legyen az az adományod a lelki fejődésed tapasztalatinak megosztásáért, hogy más is megosztja Veled a sajátját, amelyből Te is ugyanúgy építkezhetsz.”

Nem. : ) … Ugyanis NINCS lelki fejlődés. … Csak Fejlődés Van. … Élet a maga teljességében. … Kibontakozás, ébredés, MINDEN téren. … Ami leginkább csak nézőpont. … Nincsenek kategóriák, megkülönböztetés – mármint vannak, de önkényesek, még ha egyezményesek is … Minden Lelki IS, és Szellemi IS, és Fizikai IS … minden kapcsolódás, minden adásvétel, bármi … EGYség van, ebben is … Adás és kérés. Félelem és Bizalom. Ez van. … Ami Van. … Lelki fejődés, így, külön: nincs. … továbbá viszonosság sincs … : ) … mármint van, de csakis eltérő minőségekben … aki nekem „Lelki Tartalmat” ad, hívjuk szavaknak, vagy nézőpontnak, annak nem tudok én viszont nézőpontot adni … mert az előttem jár … amit épp az élményem bizonyít, hogy kaptam Tőle … és aki bármiben előttem jár, az Minden téren előttem jár … ugyanis a Teljességet Látjuk, mind, a magunk egyedi töredezettségének nézőpontjából … és ahogy a töredezettség Egységesül egy szülött útján, tapasztalatai révén, szenvedések során, ahogy csiszolódik, olvad, úgy a nézőpontja Minden témában változik, finomodik … analóg módon … ezért Vannak igenis polihisztorok, ma is, mert a nézőpontja változik, amit mindenre alkalmaz, tehát Mindenre másképp néz … ráadásul a változás során ez a nézőpont egyre kevésbé a sajátja, egyre kevésbé azonosítja magát a konkrét tudatával, hanem egyre univerzálisabb, egyre inkább Isten szemével lát … ezért nem lehet azonos minőségben kiegyenlíteni … hanem csakis másban … tehát akitől én Tanítást kapok, annak én pl fizikai síkon adhatok … amire a pénz például tökéletes, vagy étel, vagy ölelés, vagy munka, vagy bármilyen ajándék … ez Van … ezért KELL igenis adonom annak, fizikai vagy lelki síkon, akitől szellemi síkon kapok … ami jobbára fizikai, mivel az érzelmi sík csak mély kapcsolatok esetén lehetőség.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone Öröm, ha megosztod!