Hogy ez közhely? Persze. Mégis sokan kínlódnak vele. A feszültség oka, hogy a Nő többet, nagyobbat Lát a férfiban, mint ahol az tart, fogalmilag, hiszen ezért választotta, különben nem is lenne vele, várja tehát nagyon, hogy odaérjen már, amit ő, a Nő a lelki szemeivel régen lát, türelmetlen, aminek okozata, hogy azonnal változtatná az öltözékét is meg, aszerint, ami a potenciál benne, ami a lehetőség, ami a jövő, amilyennek ő a Férfit magában már ma is tudja. Azonban ez lassú folyamat.

Sőt, visszaüt, ha erőltetik.

A férfiaknak Hit és Bizalom kell, elfogadás és megerősítés, és bár megvehetjük, megveheti ma a nő a ruhát, amit rajtam szívesen látna, hogy azt viselni is akarjam, merjem, pláne úgy, ahogy ő engem benne elképzel az Idő, amit gyorsítani hisztivel nem, dicsérettel és megerősítéssel viszont annál inkább lehet. Ez van. Pontosan fejezi a jelent az öltözködés ki, és a jelen a férfiak nagy része esetében királyfi, tehát póz és megtévesztés, vagy vándor, tehát őszinte szétesettség és őszinte útkeresés, amin nem a ruhatár lecserélése segít.

Hanem a Hit.

Amit neki Adni tudsz. Miközben másrészt az öltözködés is olyan, mint az akupunktúra vagy a masszázs, visszahat arra, ahol tartok, a jelenlétem, az emberek hozzám való viszonyulása változik, tehát az önképem, mely okból szabad, sőt, jó tehát a Nő tanácsait megfogadni, rá bízni magam ebben. Jól lát ugyanis. A lehetőséget bennem. Aki vagyok. Jobban, mint én magamat. Valóban arra tartok, és ami ebből ma nekem komfortos, vagy belefér, vagy nagylevegővel amire képes vagyok, azt megtenni, abban követni, elhinni, Ugrani érdemes.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone Öröm, ha megosztod!