Rendszeresen adok elő a sűrű sötét erdőről, amibe a férfi és a nő, királylány és királyfi bonyolódik az “élet útjának felén”, hogy ott mik és miért történnek, valamint a kivezető út titkairól, és újra és újra élményem, hogy embereket erősen megérint, amiket mondok, mi belőlük érthető, mögöttük érezhető, hogy közelebb lépnének utána, kérdeznek, hogy lehet-e, hogy hogyan, hogy van-e bármi is tovább.

Örömmel jelentem, hogy IGEN.

Ünnepelni várlak április ELSEJén!

Azt ünnepelni, hogy VAN tovább.
Elmondom és bemutatjuk.

  1. A férfi és nő útjának minden eddiginél érthetőbb modelljét, amolyan tér-képet a “sűrű sötét erdőhöz”, ami az életközepi válság, sárkányokkal és boszorkányokkal, paripákkal és mágikus kardokkal. Konkrétan.
  2. Módot, hogy magad ezen el hogyan helyezd. Az Én, a Férfi és Nő Útján, hogy minél tisztábban érsd, hogy hol is jársz, hogy mik az opciók, hogy a döntések és az utak merre vezetnek.
  3. Tréningeket, amik gyorsítópályák. A következő lépések megtételében érdemben segítenek, de nem mert lépünk Helyetted. Biztosan nem, Te viszont fogsz. Tudjuk. Jártunk hasonló helyen.
  4. Kapcsoldási felületet, hogy ebben az egész mozgalom szerű valamiben, ami szinte magától gurul itt a hegy oldalán le, hogy ebben Te konkértan hol és hogyan vehetsz részt, ha szeretnél.
  5. Táv-Akadémiát országjárás néven, hogy tehát vidékre, egymásra épülő elemekkel hogyan tervezünk eljutni, mert egyre több meghívást kapok, és botorság lenne az így kialakuló jó kapcsolatokban nem továbblépjünk.

Ennyi?
Nem.

Meglepetésként négy dologgal is készülünk. Ad 1) meglepetésvendégek. Mert a helyzetet, amiben a világ ma van több nézőpontból is jó megvilágítani. Aztán, B) az ÚT-MUTATÓt a kezedbe is adjuk, kinyomtatva, ha eljössz, ajándék tőlünk, Neked. Továbbá C) hoppá, meglepetés bejelentés – és végül D) torta. Mert megérdemeljük, hogy ünnepeljünk bolondok napján, Éljenek az Egy-ügyűek!

:-)

Nos?

Nagy szeretettel várunk, ha megérint.
Jelentkezés:

Könyv?
Igen, kapható lesz.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone Öröm, ha megosztod!