Sokan kértek tőlem társkeresőt. Sokan, sokszor. Mert, hogy itt ez a csomó ember, és a projektek, és a világkép, amit képviselek, és akkor legyen már ez is. Sokaknak, sokszor mondtam el, hogy miért NEM indítok. Mert nem hiszek benne. A keresésben. Mert nagyon sokat kerestem és az a tapasztalatom, hogy keresve nem lehet találni. A világ körülöttem, tehát a Társ, vagy annak Hiánya azt mutatja, ahol tartok az életben, mely okból, ha az ember Társat szeretne, akkor a leghelyesebb NEM az, ha keres, hanem, ha továbblép, aminek módja, hogy változtat, tehát a Lelkesedése Irányába LÉP, a félelmeivel szembe, és így gyakorolja azt Aki. Tehát Amit magáról ÉREZ. Tehát Akivé Lenni Akar, mert Akivé Lenni Dolga. Sokat beszéltem és írtam erről. Hogy CSINÁLNI kell. Gyakorolni. Tapasztalni, kibontakozni, kibontakoztatni Aki Vagyok, tehát: Amit Adni Tudok. Mert EZ az ember Lényege. Amit Ad. Az Ember Az, amit Ad. Hmm. Ennyit a társkeresésről.

És akkor most arról, hogy mégis csináltam.

Ugyanis csináltam. Nem Társ Keresőt, hanem Társ Találót csináltam, csinálok, a szivesseg.net -el kezdődött és fokozatosan épül, napról napra. A JátszóTér, amit építek ugyanis semmi egyéb, mint egy nagy TársTaláló. Az oldalak és projektek ugyanis pontosan arra szolgálnak, amiről fenn beszélek, hogy önfelvállalás lépésekben segítsenek az embereknek, Neked, az életben továbblépni, az értékedet, mások értékét, és a világ rendjét így tapasztalni, aminek a Társ Okozata. Én Találó tehát. Amit építek. A Dolgom, a Küldetésem ez, a szavak és projektek is egységesen ezt szolgálják, hogy Én Találni segítenek, magamnak is és Neked, és aki Én Talál, aki tehát ebben továbblép az ezzel egyidőben Irányt is Talál magában, tehát, igen, Társat, sőt Társakat is. Csodaszép ez. Hogy

a Társ az Irány felé tett Lépések okozata.

Férfi esetében az Irány kinn van, a világban, ami Lelkesíti, önfelvállalás lépés, amit Lépnie kell, és ezáltal 1) egyre jobban látszik, ő, hogy ő Konkrétan ki, tehát 2) egyre választhatóbbá válik, mert immár látszik, és 3) a Világ, amit épít Nő, tehát Tér nyílik benne, és ezzel a Nőnek Hely. Nőknél ugyanez inverz. Mert a Nő is Irányba lép, ami Lelkesíti, amit Férfi képvisel, és ezáltal: 1) egyre jobban látszik, amit Adni tud, tehát 2) a szépsége és Ereje Nő, mert az ember attól Szép, amit Ad, és 3) egyre jobban mer Bízni, tehát követni, tehát valóságosan BEállni a Férfiba, egyre jobban Táncol, egyre jobban működik a választása. Ez van. Hogy LÉPNI KELL. Tehát Gyakorolni. Aminek a kulcsa az Irány. AMERRE lépek. Ez a legfontosabb, hogy az Irányban az ember ne alkudjék meg. Fontos. Ugyanis az Irány meghatározza a közösséget, hiszen a közösség azok, akikkel Egy Irányba tartunk, és ez az egy Irányba tartás ad lehetőséget a kapcsolódásra. Például holnap este 6kor is. : )

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone Öröm, ha megosztod!