Férfiak tömegei próbálnak a gyermekeikért élni – gondolják, hogy ez a megoldás, és én kicsit már elfáradtam annak magyarázásában, hogy ez nem fog menni. A gyermek belül van. Bennem. A gyermek én vagyok – így tehát ahol a gyermek a cél, az öncél-önemésztés, ami neki sem lesz jó.

A gyermekeknek példás férfi élet kell, és nem az, hogy “érte éljen” az apja.

Aztán ott vannak férfiak más tömegei, akik két nő közül próbálnak választani. Ugyanakkora katasztrófa, eldobott évek, mint a fenti, mert

a férfinak nem nőt, hanem utat kell választania – aki utat választ tudja megtudni, hogy az úton ki akar és tud társa lenni.

Másképp:

Amíg utad nincsen, addig Társad sem tud lenni.

Aztán az úton töprengő férfiak nagy csoportja. Akik ezen dilemmáznak, hogy merre kellene menni. Hiszti.

A férfinak nem dönteni kell, hogy egyik vagy másik, hanem magát kell felvállalja – az út azonnal egyértelmű, amint azt sikerül élni, aki igazából vagyok.

Nem lát elég tisztán, aki azt hiszi, hogy döntenie kell.

Aki azt hiszi, hogy döntenie kell: magát nem látja elég tisztán.

Aztán a házasságmentő férfiak… akik a múltat próbálják valahogy visszaállítani. Emberek: ilyen nincs, és nem is lehet, ha a múltra vágysz, azt csak új nővel tudod megélni. Mert a múlt neve: új kezdet. És ami fontosabb: ugyanúgy csődbe fogsz jutni, mint a jelenlegi kapcsolatoddal. NE a múltat próbáld visszaállítani, hanem újjászületni törekedj, amitől magasabb szintű kapcsolatod lesz.

Kapcsolatokat nem megjavítani lehet, hanem a kapcsolatok újjászületni tudnak.

Férfi Út Folyamatot hirdettem a héten.
Személyeset, élőt, Budapesten.

És senki nem jelentkezett.

Miközben az élményem, hogy nem hogy rengeteget tudok adni, de életeket tudok pár óra alatt örökre megváltoztatni az által, hogy egy helyesebb nézőponthoz segítek.

Elgondolkodtam ezen, mert szeretem figyelni a saját tévedéseimet… Az ár aligha lehet a gond. Tehát vagy nem vagyok férfiak számára elég hiteles, vagy túllőttem a tartalmat, sok és ijesztő, mert az emberek igazából nem dolgozni akarnak, hanem azonnali-megoldás-pirulákat.

A folyamat meghirdetése 👉 ITT

Öröm, ha van visszajelzésed.
A helyek száma: 20. :)

Jó munkát!
István

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone Öröm, ha megosztod!