No ez egy újabb érdekes hét volt… Egészen elképesztő az életemben, hogy mennyire fogalmam sincs, hogy mit fogok csinálni – hogy milyen nagy részéről nem rendelkezem az időmnek, másképp: hogy mennyire

Nem az enyém az időm.

Videó, persze, készült, a nők Sárkány korszaka után most arról, hogy a férfi Szörnnyé kell legyen, mielőtt Társ lehetne. Úgy tűnik, kevesebben értik.

YouTube videó

Workshopok megteltek, TT indul, de hogy Orbán Viktornak fogok levelet írni, azt igazán nem gondoltam. Pedig ez történt. Evangelizáció a témája, és nem ajánlom az olvasását, ha még nem foglalkoztál öt-tíz évet önismerettel.

Levél Orbán Viktornak

Másik “nagy mumus” az angol identitásom, és elérhetőség… a korszakos ábra minden eddiginél részletgazdagabb verziója, lásd fent, angol nyelven került ki – ezt sem gondoltam volna. Apropó ehhez Jordán Peterson és az ARC konferencia.

stevejoos.com

Amiből a negyedik meglepetés következik, hogy újrakezdtem az angol nyelvű videókat. Reagálnom kellett arra, ami Londonban nemrég történt, mert hiányosnak érzem a hozzászólásom nélkül a képet – de ez sem szól mindenkinek.

angol nyelvű videó

Hogy miért teszem ezeket hírlevélbe, amit több ezer ember megnyit, ha nem szól mindenkinek? Egyrészt mert azt képzelem, hogy a “mindenki” facebookon van, ahova nem teszem ezeket ki. Továbbá: hogy már leiratkozott, akinek ezek sok. Végül: mert fogalmam sincs, hogy hogyan másképp érhetem el a keveseket, akiknek ezek igenis szólnak – sőt akár életmentőek, mint nekem is egykor. 🔥

Jó munkát!
István

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone Öröm, ha megosztod!