Mosolygós reggelt, Csodás napot és Nagyszerű estét kívánok nőnap alkalmából mindannyiunknak!

Szeretettel bátorítok továbbá e jeles napon, hogy soha ne feledjük, bármit is mond a világ, hogy a Siker és a Boldogság nem abban van, hogy mit tudok megszerezni, elvenni, birtokolni, hanem csakis annak eredményei, hogy adni, megosztani, gondozni, magamat alárendelni, odaadásban lenni mennyire vagyok képes, amire a Nő és az Anya számomra örök példa, nekünk, Férfiaknak is.

Mert Egységben az Erő.

Sőt. Férfi-Nő egységben. De méginkább Világ-Férfi-Nő egységben, amihez, ez napi tapasztalatom, a Szépség, a Jóság és az Igazság, tehát a Hogyan kulcsai igenis a Nőknél vannak, akik nélkül mi Férfiak hiába érzünk bármilyen nagyszerű Irányt, hiába tudjuk Az Ügyet, hiába vágunk bármilyen zseniális Új tervbe, hiába vezetünk, hiába követnek, azt megvalósítani éppúgy nem tudjuk, ahogy a mesék legkisebb királyfiai is elbuknának a sárkány ellenében a királylány tanácsai nélkül.

Hála tehát a Bölcs és Erős Nőknek!

… és külön Hála Nektek, akik a Szívesség Közösség kibontakozásának rögös útját folyamatos kitartással, soha nem lankadó hittel, és nagy nagy odaadással segítettétek, segítitek az elmúlt négy évben!

Szeretettel,
egy Férfi

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone Öröm, ha megosztod!