Ha eleged képek húzogatásából és/vagy javítanál a házasságodon…

Szeretem az őszt. Gyönyörű színek, illatok, csendes csöpögés, egyre rövidebb napok, tűz a kandallóban, és igen, a ködöt is.

Beljebb húzódunk ilyenkor, és sokak élménye, hogy egyedül vannak. Nehéz egyedül. Nem csak ilyenkor, de ilyenkor különösen.

Én nem társkeresőn találtam a feleségemet. Hanem nyilvános irkálás által – hogy mutattam, aki vagyok, míg érkezett egy nő, akit ez “kellően” lelkesített.

Én “csak” vonzó voltam, és Ő talált engem meg.

Működik, azóta is. Hogy mutatom, aki vagyok, és ő lelkes. Kivéve, amikor nem mutatom eléggé – olyankor nem lelkes, hanem kiborul, ami engem azonnal billent oda vissza, hogy: mutatom, aki vagyok. 🙂

Rég foglalkoztat, hogy ez az út – a férfi legyen vonzó (amint az állatvilágban is!), és a nő figyeljen helyesen – hogyan lehetne mások-sokak számára járható.

Örömmel jelentem, hogy az Énakadémia Közösség a kapcsolatépítés színtere.

Fontos, hogy tehát nem társkereső lettünk, hanem:

Mi vagyunk az a hely, ahol kapcsolatot legjobban lehet építeni – függetlenül attól, hogy új kapcsolatot szeretnél, vagy a meglévő kapcsolatodat reméled magasabb szintre emelni. 

Szeretettel várunk Téged is.
👉 kapcsolatepites.com

Olyannyira, hogy egy ÚJ, olcsóbb és ingyenesen kipróbálható tagsági formát is létrehoztunk azok számára, akik “csak” kapcsolódni vágynak…

Csodás ünnepeket!
István

p.s.
Színesebben ugyanerről: https://youtu.be/DQNBf-tV7TQ

 


Közösségünk a kapcsolatépítés védett tere. Magaddal, másokkal és a világgal. Magaddal, hogy a világgal jobb legyen, másokkal, hogy magadat jobban értsd.

A boldogság munka! 👉 ITT indulj!

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone Öröm, ha megosztod!