Szeretett Mind!

Köszönöm a türelmet, és elnézést, hogy csak most írok – tudom, hogy sokan várjátok már ezt a levelet.

A késedelem oka, hogy… közel hetvenen, tehát rengetegen jelentkeztetek a felhívásom nyomán az egojoga.org oldalon, hogy csoportot szerveznétek esetleg. Nagyon megtisztelő ez, és sokkal több, mint gondoltuk, olyannyira, hogy “válság stáb” ült össze, hogy ennyi sok emberrel hogyan haladhatunk legjobban, hogyan indul ennyi szervezés egyszerre, hogyan szolgálhatunk Titeket leghelyesebben.

Arra jutottunk – Tamás ötlete mentén, köszönet ezért neki –, hogy a legjobb az lenne, ha egy egész napos Csoportszervező Workshopot tartanánk Nektek. Mármint azoknak közületek, akik a közeljövőben talán szerveznétek már férfi vagy női alkalmat.

… és, vedd kérlek észre, hogy nem csoportvezető workshopnak hívjuk. Direkt. Mert tényleg a szervezés a téma – ha csak a szervezést vállalod, akkor (szinte) minden mást megoldanak helyetted a játékszabályok.

Négy okból érzem ezt a workshopot fontosnak:

  1. fontos, hogy magatokat az Úton helyesen helyezzétek el
  2. fontos némi praktikus alapozás “csoportozás” témában
  3. fontos praktikus segítség a sikeres meghirdetéshez
  4. kell a tapasztalat, hogy milyen egy ilyen csoport

Valamint – ami egyébként szerintem A Legfontosabb –, hogy az a tapasztalatom, hogy közösséget emberekből végül csakis az együtt töltött idő formál. És ennek a Férfi Törzsasztalok és Női Körök (tehát “Ego Jóga csoportok”) kezdeményezésnek számomra a legfontosabb része a mag, a Csoportszervezők Köre, akikkel aztán én a magam részéről havi rendszerességgel szeretnék kapcsolatban maradni, személyesen is találkozni úgy, hogy Ti Budapestre feljöttök, vagy én Hozzátok elmegyek.

A “Csoportszervező Workshop” tehát

  1. egy mini férfi út / női út workshop (elhelyez az úton)
  2. csoport meghirdetésében és szervezésében segít
  3. a csoport levezetéséhez ad praktikus segítséget

… a többi workshop sem elsősorban pénzről szól, de ez aztán egyáltalán nem, amit azzal is szeretnék kifejezni, hogy a workshopok esetén megszokott 45 000 forintos díj helyett ezt most 30 000 forintért hirdetem meg. A befolyó pénzt a Humania rendszer fejlesztésére költjük (ami milliókba kerül), így tehát öröm, ha ennél többel is hozzájárulnál esetleg (ezt a jelentkezési íven, alább jelezheted).

Szóval…
A lényeg:

Érték lenne-e számodra egy Csoportszervező Workshop a la EGO JÓGA by Joós István és barátai – ami egyben egy csapatépítő nekünk, akik az úton haladni igyekvő embereknek szervezett helyi csoportok országos hálózatába most márpedig együtt belekezdünk? Ha igen, akkor alább jelezd kérlek!

Másik kérdés, hogy egy egész napos (reggel 9 – délután 5) workshop hétközben (szerda vagy csütörtök) megoldható-e Számodra, vagy inkább hétvégén legyen?

Időpont várhatóan április vége.
Dátum a válaszaitok függvényében lesz.

Visszajelzésed: ITT várjuk.

És, igen, azt is abszolút mondd, ha Szerinted Neked nincsen workshopra szükséged. Ilyen visszajelzés is jöhet. 🙏

Örömmel,
István

 

p.s.
Megvan közben az időpont, május 2. lesz az első Csoportszervező Workshop napja – részletek és jelentkezés erre a konkrét első alkalomra ITT

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone Öröm, ha megosztod!