Szeretett Mind!

Örömmel hirdetem, hogy húsz felett van a jelentkezők száma a jövő csütörtöki csoportszervező workshopra – és ami még lelkesítőbb: két pár is jelentkezett. Nem titkolt reményem, hogy mindenhol alakuljon férfi és női csoport is, ami így akkor lehetővé teszi, hogy közös helyi programokat tartsunk/tartsatok.

Teljesen elegen vagyunk húszan, nem elhívni akarlak, hanem az örömömet szeretném megosztani, mert fontosnak érzem, hogy a csendes tömeg – akik ezeket a leveleket pár ezren kapjátok – is részese legyen ennek a csodának, hogy/ahogy itt ez az új, személyes férfi-nő csoportok mozgalom születik.

Régi kihívás, hogy hogyan lehet úgy csoportokat tartani, hogy az élmény minőségét is “garantáljuk” valahogy, amennyire lehet. Évekig hittem, hogy csoportvezető képzés a módja – és óriási áttörés volt nemrég azt meglátni, hogy egyszerű és könnyen betartható szabályok is lehetőség.

Társasjátékká sikerült a csoportokat egyszerűsíteni, amiket így akkor most tényleg levezetni kell már csak – amire szerintem szinte bárki képes.

Nagyon nagy öröm, hogy ennyien megmozdultatok, hogy egy csütörtöki munkanapon együtt indítsuk ezt az új korszakot el. És ugyanekkora öröm, hogy van további hetven ember, akiknek ez a workshop most épp nem alkalmas, de késznek nyilatkoztatok, hogy a közeljövőben csoportot indítsatok…

Köszönöm, hogy részese lehetek ennek.
Mert óriási szükségünk van egymásra.

Hálával,
István
 

p.s.
Jelentkezés május 2.-re, és WS info, ha érdekel:
https://forms.gle/UG8XBWqXeaPwRnnm8
 

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone Öröm, ha megosztod!