Támogatói hozzászólásként érkezett az Együgyűek Társasága patreon oldalon, hogy (1) a harc jó, mert része a szintézis születésének, és (2) fontos a cselekvési terv. Köszönöm szépen Gyuri hozzászólását, és egyetértek.

Az “integráció” végül vonzó alternatívát jelent szerintem.

Aminek egyik lába a vezetői Életpélda – az élet művészete, a helyes-szolgáló-együgyű jelenlét, a szeretetteli párbeszéd, művészi vita –, és másik lába a tisztán kommunikált Helyesebb Irány, amerre menni érdemes az embereknek, ami őket továbbmozdítani vonzás, tehát lelkesítés által képes.

A szintézis két fontos feltétele a Követés, ami a Tudatlan korszak mintakövetéséből “ismerős”, de itt már nem erőltetve történik, hanem spontán érintettség okán, önként, magam miatt szükséges, és a Szabadság, ami a Tudatos időszak vívmányaként az ember sajátja immár, hogy én akarom adni-áldozni magam a nagyobb/végső Ügy oltárán, ami szabad és szuverén tett, hogy én erre és ezekkel együtt és így akarok menni, és örömmel megfizetem az árát.

Az áttörés lényege, hogy a Tudatos emberek Ereje közös Irányt talál.

Cselekvési terv első lépése szerintem tehát a “tisztán kommunikált helyesebb Irány”. És amint ez van – és tiszta és erős és érezzük, hogy ez az, amivel emberek elé akarunk állni, mert nem tudunk nem kiállni vele – akkor majd találkozók és így és ebből születő közösség.

Ezért, hogy az Irányról beszélek mostanában én is. Ezt figyelem, ezt engedem, ezt fedezzük együtt fel itt, e beszélgetés által is. Isten országa, részes életvitel, együgyű nemzet – ugyanarra mutatnak, de még nem érzem elég közérthetőnek, ahogy ezt mutatni tudjuk.

Kapcsolat lesz a kulcs.

Helyesebb kapcsolat egymással, mert helyesebb kapcsolat a világgal, tehát a Teremtővel. Az áttörés ebben a Teremtő ténye. Hogy Van. Hogy Irány és Igazság Van. Az áttörés lényege a Teremtő nevében való helyes összefogás. Mert ami a világban ma van az nagyrészt helytelen. Az egyházak verziója és Orbán verziója is.

A feladvány pedig, hogy ez hogyan tud egyszerűen vonzó lenni olyan emberek számára, akik a tudatosságukban vannak elveszve – függetlenül attól, hogy az woke vagy nemzeti hagyományőrző – VAGY még a mintáikból szabadulnak csak.

Nagy kérdés, hogy megy-e a kettő egyszerre. Elvileg, szerintem, igen. Azzal a különbséggel, hogy Tudatosságból ébredő emberek számára Szolgálat lesz, míg Tudatosságba még csak most érkező emberek számára Megszállottság.

A munka szakaszai az én mai érzésem szerint:

A bejegyzés folytatása csak támogatók számára elérhető.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone Öröm, ha megosztod!