Kedves Te, aki olvasol itt, engem, vagy magadat talán mégis inkább, sokan évek, mások hónapok óta, lenyűgöző a rengeteg kedvesség, és, igen, hit és megerősítés, tehát Erő, amit Tőletek kapok, amire így valóságosan, a mindennapokban támaszkodni tudok, Hála érte! Másrészt sokak felől érkezett az igény, hogy jó ez, olvasni, de találkozhatnánk-e, és nem is feltétlen velem, hanem más hasonszőrűekkel, hogy együtt valamit, valahogy, hogyan csinálhatnánk. És én értem ezt, mert magamban is érzem. Az igényt, Valódi Közösség iránti igényt. Sőt. Tuladonképpen a LEGNAGYOBB félelmem, évek óta már, pontosan ez, tehát a Közösség, ami egyrészt nyugodni nem hagy, de másrészt pedig egészen döbbenetesen rettenetesen félelmetes. Indítani. Nekem. Tehát kiállni ezzel, hogy igen, felvállalom, VAN valami, egy név, egy mód, amit elég jónak, sőt, annyira jónak, mert annyira időszerűnek érzek, hogy meg merem végre osztani, fel merem végre vállalni, el merem végre indítani.

Eljött a nap.

Mármint még nem, de már kitűzetett: 2014. április 1., és szeretettel várlak. Sőt. Több ez annál, ugyanis, igen, szükségem van Rád. Nekem. És persze, hogy az Ügynek és a többieknek is, nyilván, hiszen az Ügy a Lényeg, és jobb sokan, mint kevesen örülni egymásnak, de nekem most az a legfontosabb, hogy nekem. Van szükségem Rád. A jelenlétedre, a mosolyodra, a szavaidra, a tekintetedre. Ezt érzem. Hogy KELL ez nekem most, hogy merjek, hogy Valóban KI Merjek állni, hogy nyugodt erővel tudjam képviselni azt, amivel másrészt immár totális békém van, hogy Valóban Dolgom képviselni, hogy Erővel induljon. Hívlak tehát szeretettel, sőt, tulajdonképpen kérlek, hogy ha a legkisebb mértékben is megérint, amit a szándékaimból, az eddig indított játékterekből és a többi emberből érzel, akkor GYERE is el. Önzésből kérem. Gyere el, mert nekem is csak így Van értelmem, a felvállalásomnak, csakis akkor, csakis azzal arányban hasznosulhatok ebben és ezzel, ha Te is felvállalod, együtt, ha Te is eljössz.

Szeretettel,
István

A meghívó

JÓ KÖZÖSSÉGET SZERETNÉK… éés VAN EGY ÖTLETEM.

Összeállt ugyanis eggyé a sok részlet, szivesseg.net, serpak.net, elmondom.net, envagyok.info és a többi már elkezdett projekt, közös-s-ég, óvatosan mondom, lesz, Van, és részt lehet benne venni. Valóságosan. Ott, ahol vagy, azzal, amivel szeretnél, ha szeretnél. Bolondok Estéjén elmondom, hogy hogyan, és, ami szintén izgalmas, arcokat, és szemeket és mosolyokat is látnak majd, akik eljönnek. Olyanokét, akik már résztvesznek, mert már egy ideje segítenek, akikkel együtt gondozzuk, szeretjük, alkotjuk az Ügyet, és olyanokét is, akik, mint Te, nyitottak és kíváncsiak, és talán épp most érkeznek meg.

Szeretettel várunk tehát Bolondok Estéjén.

18:00 – érkezés, bemutatkoznak a játékterek
19:00 – Irány és Vízió és Csapat bemutatása
19:30 – konkrét lehetőségek, Neked, résztvenni

: )

Barátsággal,
István

A Helyszín

MagNet Közösségi Ház
Andrássy út 98., Budapest, 1062

Facebook

Facebook esemény ITT.
ÉR másokat is hívni… : )

Tagoknak meglepetés

Lesz.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone Öröm, ha megosztod!