Az alábbi bejegyzés közösségÜNKben született, de kiteszem ide is, mert azt látom, hogy sokakat nyomaszt, hogy minden egyre drágább, egzisztenciát teremteni egyre nehezebb.

Nojó, tehát…
Sok itt a kesergés.
Az évek meg mennek…

#1 – HINNI KELL TUDNI abban, hogy képes vagyok a világot oly mértékben gazdagítani, hogy az sok embernek hasznos.

#2 – HA ez megy, akkor TUDOM, mert a ZSIGEREIMBEN ÉRZEM, hogy anyagi sikert is hoz majd.

#3 – Ha ez megvan, akkor NEM izgat a jelenlegi helyzetem – értsd: szégyen helyett (hogy nincs semmim) az foglalkoztat, hogy mi mindent dolgom TEREMTENI (és micsoda bőség vár).

#4 – Nők és a világ ezt látja, a HITET, ami a “csillagszemű juhász” állapot, és ez konkrétan elvarázsolja őket. Méltán. Mert MINDEN másnál fontosabb.

Másképp: azon keseregni, hogy milyen igazságtalan az élet, és mennyire nehéz a mai világban nulláról egzisztenciát teremteni szabad, de haszontalan – csak egyre mélyebbre húz. Ami persze jó, mert tessék a pokolba lemenni! Siránkozás a CSINÁLÁS nagyapja. TEDD hát BELE az erődet, MÉG és TÖBBET és HANGOSABBAN panaszkodj – míg végül majdcsak meghallod, hogy az emberek kinevetnek, és magad is elszégyelled!

A kesergés megoldása a HIT.

Máképp: az ÜGY.

Ami a személyes HARC.

Amit NEKEM dolgom csinálni.

Amire CSAK én vagyok alkalmas.

Amiből tehát ANYAGI SIKER is lesz.

Én mindig is dupla vagy semmi történetnek éreztem az életemet, és eszerint is éltem. Mindig. Tudva, hogy mindegy mim van, mert HA megtalálom és jól csinálom, ami a dolgom, akkor minden és bármi lesz, amire szükségem van.

A kesergés a HIT – tehát a felelősségvállalás – ellentéte, ami abban gyökerezik, hogy nem csak nincs meg az ügyem, de nem is érzem magam képesnek arra, hogy megtaláljam. Rendben van. Persze. Voltak ilyen napjaim bőven. De aztán a HALÁLT láttam, ebben az érzületben meg, ami CSINÁLÁSHOZ rúgott seggbe.

Hogy PRÓBÁLKOZZAK.
Azzal, amiben KICSIT IS HISZEK.

Hogy a VILÁGBAN próbálkozzak vele, ADJAM embereknek.

Amiből kapcsolódások lettek – és KUDARCOK persze.
Mert pont úgy NEM kellett nekik, és buktam.

És ettől VÁLTOZTAM, ÉN.

A VILÁGBAN VALÓ RÉSZVÉTEL által változtam, ahogy MERTEM csinálni-adni-mutatni, ahol épp tartottam. Fájdalmas volt nagyon, de így CSISZOLÓDTAM.

És ahogy változtam én: AZ ÜGY IS VÁLTOZOTT.

Míg egy ponton HASZNÁLNI KEZDTEK emberek.
És akkor TÁRSAKAT is TALÁLTAM.

És működni kezdett.

Elnézést a nagy betűkért, de rázni-kiabálni-ütni van olykor kedvem, hogy értelmes emberek mit nem értenek ezen. CSINÁLNI kell. PRÓBÁLKOZNI. Attól, hogy kesereg az ember semmi nem változik, csak az évek múlnak el – míg aztán már erő sem lesz változtatni, és a lelked sötét mélysége elnyel.

FÉLJ a haszontalan élettől, ember!

FÉLJ és ÉLJ,
amíg teheted…

🔥

20 perces videó erről: ITT.
Valóságformáló online kurzus: emitt

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone Öröm, ha megosztod!